Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Athensmagazine ιατρική έρευνα: Να για ποιο λόγο η Λάουρα μας δούλεψε ψιλό γαζί στο χθεσινό επεισόδιο!

20 Απριλίου 2017 11:09
Athensmagazine ιατρική έρευνα: Να για ποιο λόγο η Λάουρα μας δούλεψε ψιλό γαζί στο χθεσινό επεισόδιο!

Νομίζω ότι πλέον στον βωμό του θεάματος τα έχουμε ξεφτιλίσει όλα σε αυτή τη χώρα, ωστόσο υπάρχουν -σε περίπτωση που το ξεχάσαμε κι αυτό- επιστήμες ολόκληρες που αναλύουν και εξηγούν πράγματα που αδυνατούμε να προσεγγίσουμε και να κατανοήσουμε με ένα απλό "αχ η Λάουρα έπαθε κρίση πανικού"!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 20/04/2017 by MagicF’Ariel!

Ώπα παιδιά, δεν είναι όλα τόσο απλά και αστεία, ούτε μπορούμε να παίζουμε κατά το δοκούν με τέτοιες έννοιες ιατρικές που δεν κατέχουμε καν. Έσπευσαν από χθες όλα τα site να πουν πως η Λάουρα στο αγώνισμα του επεισοδίου, έπαθε κρίση πανικού.

Το athensmagazine.gr, σε καμία περίπτωση κάνοντας τον... άπιστο Θωμά, αλλά θέλοντας να εξετάζει διπλά και τριπλά κάθε υπόθεση προκειμένου να σας δίνει την αλήθεια και μόνο την αλήθεια χωρίς φόβο και πάντα με πάθος, μίλησε με παθολόγο γιατρό και έψαξε και βρήκε τα συμπτώματα εκείνα της κρίσης πανικού!

Και να σας πούμε ένα μυστικό; Όσο καλά κι αν... έπαιξε τον ρόλο της η Λαουρίτα χθες, δεν έπαθε καμία κρίση πανικού. Αυτό που έπαθε λέγεται "βαριέμαι να παίξω και λουφάρω" και σας το αποδεικνύουμε αμέσως:

Τα συμπτώματα της κρίσης πανικού

Ψυχολογικά Συμπτώματα

-Φόβος για την υγεία και την πιθανή απώλεια της ζωής.

-Αδυναμία συγκέντρωσης.

-Φόβος ότι το άτομο θα χάσει τον έλεγχο.

-Φόβος ότι το άτομο οδηγείται στην παράνοια.

-Φόβος για κλειστούς χώρους-έλλειψη οξυγόνου.

-Φόβος για πολύβουα και πολυπληθή μέρη-αποφυγή του συγχρωτισμού με πλήθος ανθρώπων.

-Υποχόνδρια συμπεριφορά σε σχέση με την υγεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Βασιλική Πλεξίδα περιγράφει καρέ - καρέ πώς έπεσε το ελικόπτερο!

Σωματικά Συμπτώματα

-Δύσπνοια – αίσθηση πνιγμού (το άτομο νιώθει ότι δεν του φτάνει ο αέρας).

-Ταχυκαρδία και αίσθημα παλμών.

-Τάση λιποθυμίας.

-Ζάλη και τρέμουλο.

-Αίσθημα αστάθειας και έλλειψης ισορροπίας.

-Αίσθημα βάρους στο στήθος, σαν να είναι πολύ βαρύ και θα πνιγεί.

-Μούδιασμα και μυρμηγκιάσματα σε όλο το σώμα.

-Εξάψεις-ρίγη και έντονη εφίδρωση κυρίως στα άκρα.

-Ναυτία και στο στομάχι και έντονη τάση προς εμετό.

Τα ψυχολογικά συμπτώματα σαφώς δεν μπορούμε ούτε εμείς ούτε οι γιατροί να τα κρίνουν, ωστόσο εκεί που εντοπίζεται η παρανόηση και η υπερβολή (κομψότερος χαρακτηρισμός του ψέματος) της Λάουρας, είναι στα σωματικά συμπτώματα. Όπως θα δείτε και στο βίντεο παραπάνω, ναι έδειξε να παθαίνει ταχυπαλμία, σίγουρα δυσκολία στην αναπνοή και αίσθηση πνιγμού, αφού ακούστηκε να ανασαίνει πολύ βαριά.

Ωστόσο, δεν υπήρξε πουθενά και κανένα αίσθημα αστάθειας, αφού την είδαμε να περπατάει κανονικά και να έχει κανονικά την ισορροπία της. Κανένα αίσθημα βάρους στο στήθος δεν έδειξε να έχει μήτε παραπονέθηκε για κάτι τέτοιο, ούτε και είπε η ίδια ότι "παιδιά νιώθω πως θα κάνω εμετό" ή κάτι σχετικό.

Αντιθέτως, αυτό που είδαμε ήταν μία Λάουρα που έδωσε βάση μόνο στην αναπνοή της, με ένα ύφος σχετικά χαμένο αλλά σίγουρα με επαφή με την πραγματικότητα, σταθερό βηματισμό και φυσιολογικές αντιδράσεις σε όσα της έλεγαν.

Μάλιστα, αποκορύφωμα (και όσοι έχουν πάθει πραγματική κρίση πανικού γνωρίζουν πόσο παράξενο είναι αυτό) είναι πως 5 λεπτά μετά από το όλο συμβάν, η Λαουρίτα έδειχνε μια χαρά και πανέτοιμη για πλάκα και κολλητιλίκια με τα φιλαράκια της.

Λαουρίτα, πριν φύγεις από τον Άγιο Δομίνικο πέρνα από τα γραφεία της παραγωγής να πάρεις το χρυσό σου αγαλματίδιο!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share