Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θα κρατούσατε μια τσάντα που μοιάζει με δεσμίδα από δολάρια; (photos)

1 Σεπτεμβρίου 2017 21:01
Θα κρατούσατε μια τσάντα που μοιάζει με δεσμίδα από δολάρια; (photos)

Ο Alexander Wang, γνωστός για το cool streetwear του, κάνει μια κίνηση- έκπληξη και αποκτά μια πολυτελή αναβάθμιση για την άνοιξη του 2018.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άλλος άνθρωπος η Χαρούλα Αλεξίου: Δείτε την αλλαγή που τόλμησε να κάνει και θα συζητηθεί!

Ο σχεδιαστής συνεργάστηκε με τον Judith Leiber για μια περιορισμένης έκδοσης -διακοσμημένη με Swarovski τσάντα, που μοιάζει σαν μια δεσμίδα από χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων. Όπως αναφέρει το WWD, το clutch αποτελείται από 10.263 μαύρους, gunmetal, πράσινους και διαυγείς κρυστάλλους Swarovski.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρόδος: Σεισμός 5 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στο νησί!

Με λουράκι από αλυσίδα και λεπτομέρεια από καουτσούκ, η ιδιαίτερη αυτή τσάντα χρειάζεται μια ολόκληρη εβδομάδα δουλειάς στο χέρι μέχρι να ολοκληρωθεί. Η αγορά της, ωστόσο, απαιτεί μια πραγματική δεσμίδα από χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων, και ίσως λίγα επιπλέον αφού κοστολογείται στα 4.995 δολάρια.

Η συνεργασία με τον Leiber θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στον ανοιξιάτικο διάδρομο του Wang για το 2018 αυτό το μήνα, αλλά θα παραχθεί σε μια εξαιρετικά περιορισμένη ποσότητα των 20 μόνο κομματιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέχρι πού θα φθάνατε για να αποδείξετε την αθωότητά σας; Δείτε τι έκανε ένας άνδρας στην Ινδία σε ένα απίστευτο video!

Η τσάντα Alexander Wang x Judith Leiber θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Alexander Wang της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου, το Saks Fifth Avenue και το alexanderwang.com το Νοέμβριο.

Arriving November 2017. #JudithLeiberxAW @alexanderwangny #JudithLeiberCouture

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Judith Leiber (@judithleiberny) στις

Introducing #JudithLeiberxAW @alexanderwangny #JudithLeiberCouture

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Judith Leiber (@judithleiberny) στις

πηγή: marieclaire.gr

 

Τι παίζει;

Ροή ειδήσεων

Share