Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"DK88": Η Burberry τσάντα που φορούν οι σταρς και θα θέλουμε όλες από δω και πέρα!

24 Αυγούστου 2017 16:50

«DK88» είναι το όνομα του αξεσουάρ της Burberry, που «περπάτησε» πρώτη φορά στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου τον Φεβρουάριο, και μπορεί να φαίνεται λίγο μυστηριώδες, αλλά μάλλον αυτό είναι ένα ακόμη στοιχείο που κέρδισε τα διάσημα fashion girls.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς θα παγώσουν τα αναψυκτικά σας μέσα σε δυο λεπτά; (video)

Τώρα η DK88 κυκλοφορεί σε νέα σχήματα και χρώματα και μας κάνει να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το όνομα που πηγάζει από την επίσημη ονομασία της περίφημης μπεζ καμπαρντίνας Burberry, σήμα κατατεθέν του βρετανικού οίκου μόδας.

Αφού λύσαμε το μυστήριο, δεν μένει παρά να συμφωνήσουμε με σταρ όπως η Kate Hudson, η Lily James και η Naomi Campbell που έχουν λατρέψει τη νέα τσάντα για το κομψό και clean-cut σχεδιασμό της και φωτογραφίζονται με αυτήν παντού.

Ο Christopher Bailey, Πρόεδρος και Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Burberry, έχει δηλώσει μάλιστα ότι για να δημιουργήσει την “DK88” – όπως και την τελευταία συλλογή του – εμπνέύστηκε από τα έργα του Βρετανού γλύπτη Henry Moore και την αγάπη του για τις τρισδιάστατες μορφές.

«Η συλλογή χαρακτηρίζεται από τις αντιθέσεις της – είναι κομψή και σύγχρονη, αλλά παράλληλα διαχρονική. Απαλή, αλλά ταυτόχρονα σταθερή και αυθεντικά βρετανική», δηλώνει ο Christopher Bailey. «Ήθελα να δημιουργήσω μια κλασική συλλογή από αξεσουάρ, στο ίδιο πνεύμα και διάθεση με το θρυλικό μας trenchcoat».

Οι επώνυμες σίγουρα συμφωνούν και μερικές, όπως η Kate Hudson, την συνδυάζουν και με αντίστοιχο παλτό Burberry σε κλασικό μπεζ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απάντηση της Αγγελικής Δαλιάνη στα αρνητικά σχόλια για την topless φωτογραφία της στο instagram!

Τον Σεπτέμβριο μάλιστα το μοντέλο θα αναβαθμιστεί με περισσότερες επιλογές, μια που εκτός από το μέγεθος Large και Medium θα προσφέρεται και σε Small και Micro, αλλά και σε νέα χρώματα, όπως την έχουμε ήδη δει στην Gigi Hadid.

πηγή: marieclaire.gr

 

Τι παίζει;

Ροή ειδήσεων

Share