Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βρετανική Vogue: Αφιέρωμα στην Πρώτη Κυρία του Παρισιού - Το στυλ της Μπριζίτ Μακρόν!

3 Αυγούστου 2017 17:15
Βρετανική Vogue: Αφιέρωμα στην Πρώτη Κυρία του Παρισιού - Το στυλ της Μπριζίτ Μακρόν!

Αν υπάρχει ένα μάθημα που μπορεί να πάρει κανείς από τους λίγους μήνες που η Μελάνια Τραμπ έχει «θητεύσει» στο πόστο της Πρώτης Κυρίας είναι ότι η χαμηλή αυτοεκτίμηση είναι... out σημειώνει η βρετανική Vogue σε άρθρο που αφιερώνει στη γαλλίδα first lady, την 64χρονη σύζυγο του γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, Μπριζίτ, η οποία - εν αντιθέσει με την αμερικανίδα ομόλογό της - έχει εισβάλλει στο Μέγαρο των Ηλυσίων με άφθονο νεανικό αέρα και μπόλικη εμπιστοσύνη στον εαυτό της...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα ισχυρή πυρκαγιά στην Ανάβυσσο! Έκκληση στους κατοίκους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους


«Είναι η Μπριζίτ Μακρόν η γαλλίδα Τζέιν Φόντα;», αναρωτιέται η βίβλος της μόδας σε ένα ρεπορτάζ που αναφέρει ότι η, κατά 24 χρόνια μεγαλύτερή του δασκάλα λογοτεχνίας που ο Εμανουέλ Μακρόν ερωτεύτηκε στα 17 του και - παρά τις αντιδράσεις από το οικογενειακό περιβάλλον - παντρεύτηκε στα 29 του, είναι η στενότερη συμβουλάτοράς του, η μούσα του, η γυναίκα που καλωσορίζει στο Προεδρικό Μέγαρο τη Ριάνα ή τον Μπόνο φορώντας skinny jeans και κοντά δερμάτινα σακάκια, ενώ περπατά δημόσια με το σύζυγό της χέρι - χέρι, εισαγάγοντας, μεταξύ άλλων, μια αμερικανική «κουλτούρα» στα Ηλύσια Πεδία.



Φούστες ψηλότερες από το γόνατο που τονίζουν τα λεπτά της πόδια, πανύψηλα τακούνια και ακριβές τσάντες αποτελούν το σήμα - κατατεθέν των εμφανίσεων της Μπριζίτ Μακρόν. Τι κι αν η Κάρλα Μπρούνι Σαρκοζί (γνωστότερη από το σύζυγό της, Νικολά Σαρκοζί, όπως σημειώνει ολίγον τι πικρόχολα το άρθρο) εμφανιζόταν ενδυματολογικά σεμνή; Η Μπριζίτ μακρόν τολμά να φορά κοντές φούστες και φορέματα χωρίς καλσόν, όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίζει το άρθρο.


Η Delphine de Canecaude, μια πετυχημένη Παριζιάνα art director ανέφερε στην εφημερίδα L' Express: «Είναι ροκ εντ ρολ. Ούτε για ένα λεπτό δε σκέφτεται να πει: "Είμαι 63 ετών, δεν μπορώ να φορέσω κοντές φούστες. Τακούνια δώδεκα πόντων, αμάνικα φορέματα, δερμάτινα παντελόνια, τα τολμά όλα... Είναι μια γυναίκα - θαύμα...»

Γιατί, λοιπόν, η Μπριζίτ μακρόν παρομοιάζεται με την Τζέιν Φόντα; Χρησιμοποιούν οπωσδήποτε τους ίδιους «κωδικούς» ενδυματολογικής αυτοπεποίθησης, έχουν τα ίδια λαμπερά δόντια και το ίδιο ξανθό μαλλί. Εχουν την ίδια νεανικότητα και φωτογένεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Εσύ τι είσαι ρε μεγάλε..;» - Απίστευτο περιστατικό σε ελληνική παραλία! Μαγκιές μπροστά στα ίδια τους τα παιδιά!


Μερικές φορές το αποτέλεσμα είναι λιγάκι περισσότερο φανταχτερό - απ' ότι ίσως θα έπρεπε: Η Μπριζίτ κατηγορείται από πολλούς ότι έχει επισκιάσει τον Εμάνουελ. Αλ΄λά όπως ο ίδιος έχει σημειώσει στο RTL:

«Θα έχει το ρόλο που είχε πάντα μαζί μου, δεν θα είναι κρυμμένη, διότι μοιράστηκε τη ζωή μου, διότι η γνώμη της είναι σημαντική... Ηταν πάντα στο πλευρό μου, είναι η ισορροπία μου...»

πηγή: thetoc.gr

 

Τι παίζει;

Ροή ειδήσεων

Share