Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ZARA: Τι νέο μας ετοιμάζουν τα γνωστά πολυκαταστήματα; (photos)

2 Αυγούστου 2017 17:04
ZARA: Τι νέο μας ετοιμάζουν τα γνωστά πολυκαταστήματα; (photos)

To low budget μαγαζί με ρούχα κατάφεραν να γίνουν μία από τις πιο hot αναφορές στα fashion blogs και τις συζητήσεις των πιο ενημερωμένων γυναικών στον πλανήτη. Και είναι γεγονός, όλες ψωνίζουν πια από τα Zara. Kι όταν λέμε όλες δεν εννοούμε εμένα κι εσένα αλλά fashion icons όπως η Cara Ferrani ή η Olivia Palermo.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για τον Αύγουστο! Τι θα φέρει στα 12 ζώδια ο μήνας και πως θα περάσει το καθένα ξεχωριστά;

H διάσημη αλυσίδα καταστημάτων που κάθε χρόνο φέρνει κάτι νέο στις συλλογές της, ξέρει πώς να αφομιώνει τις τάσεις και έχει ανεβάσει πολύ την ποιότητα των ρούχων της φέτος ετοιμάζει κάτι πολύ δυνατό και στο εξωτερικό ήδη όλοι κάνουν λόγο για μία από τις πιο ενδιαφέρουσες συνεργασίας της σεζόνπου έρχεται, τουλάχιστον στον χώρο της μόδας.

Γιατί τα Zara πήραν την απόφαση να δουλέψουν μαζί με νέους, πρωτοποριακούς σχεδιαστές λανσάροντας στην αγορά τη σειρά "Shape the Invisible"¨σε μία προσπάθεια τόσο να βοηθήσει νέα ταλέντα που κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα στη μόδα όσο και να προωθήσει την δική τους αισθητική και τις φρέσκιες ιδέες τους.

Για την υλοποίηση του συγκεκριμένου project τα Zara απευθύνθηκαν σε μερικές από τις καλύτερες σχολέων fashion designers στον κόσμο, ανάμεσα τους και οι διάσημες The Royal Academy of Antwerp, το Parsons School της Νέας Υόρκςη, η θρυλική EnsAD στο Παρίσι αλλά και το Kingston University του Λονδίνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λάρισα: Αυτά είναι τα «τέρατα» που έδωσαν ναρκωτικά στο 18 μηνών αγοράκι τους (Photos)

Αυτό που μέχρι στιγμής γνωρίζουμε, καθώς η νέα σειρά δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην αγορά είναι ότι θα αποτελείται από 60 συλονικά σχέδια 60 νέες σχεδιαστών. Μπορείς να πάρεις μία πρώτη γεύση βλέποντας τα πρώτα σχέδια ακριβώς από κάτω.

πηγή: womantoc.gr

 

Τι παίζει;

Ροή ειδήσεων

Share