Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το απόλυτο κόλπο για να δείχνετε απολύτως φυσικές ενώ είστε βαμμένες! (video)

23 Ιουνίου 2017 17:14
Αυτό είναι το απόλυτο κόλπο για να δείχνετε απολύτως φυσικές ενώ είστε βαμμένες! (video)

Αν υπάρχει ένα look που απεχθανόμαστε, τότε αυτό είναι σίγουρα η «μάσκα» που πολλές γυναίκες αποκτούν, έχοντας απλώσει ένα κιλό foundation και πούδρας στο πρόσωπό τους.

Καταλαβαίνουμε πως θέλετε να καλύψετε τυχόν ατέλειες, όπως σπυράκια ή κοκκινίλες, αλλά το να καλύπτετε όλο το πρόσωπο με προϊόντα, δεν σας χαρίζει αψεγάδιαστο αποτέλεσμα – αντίθετα το τονίζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασε σε λυγμούς η Εύα Αντωνοπούλου κατά την διάρκεια του δελτίου ειδήσεων! Τα δάκρυα που δεν κατάφερε να συγκρατήσει! (video)

Η φυσική ομορφιά και το no makeup makeup look είναι ό,τι πιο hot αυτή τη στιγμή και για να το πετύχετε δεν χρειάζεται να βγείτε έξω χωρίς μακιγιάζ – απλώς πρέπει να ξέρετε το παρακάτω μυστικό.

Οι makeup artists όταν θέλουν να κάνουν το δέρμα των μοντέλων να δείχνει σαν να είναι makeup free, φροντίζουν πάντα να μην απλώνουν foundation ή concealer στην περιοχή της μύτης. Όπως αποκαλύπτει και η Global Beauty Director της Estee Lauder, Violette, στο βίντεο παρακάτω, η μύτη συχνά έχει φακίδες, οπότε αν δεν τις καλύψετε, θα έχετε το εφέ της «γυμνής» επιδερμίδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκλειστικό: Ποιος κερδίζει στο ατομικό αγώνισμα της Κυριακής έπαθλο και ασυλία! Τρομερό παρασκήνιο

Δείτε ακριβώς την τεχνική που πρέπει να ακολουθήσετε στο βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

Beauty

Ροή ειδήσεων

Share