Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

H Sunsilk Co-Creations υποστηρικτής στη 14η Ελληνική Εβδομάδα Μόδας Athens Fashion Week

9 Νοεμβρίου 2011
H Sunsilk Co-Creations υποστηρικτής στη 14η Ελληνική Εβδομάδα Μόδας Athens Fashion Week

Μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες μάρκες στην κατηγορία περιποίησης μαλλιών Sunsilk Co-Creations της Ελαϊς-Unilever Hellas ήταν υποστηρικτής της 14ης Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας, Athens Fashion Week η οποία πραγματοποιήθηκε στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

Με στόχο την από κοινού δημιουργία εξειδικευμένων προϊόντων για όλους τους τύπους μαλλιών έτσι ώστε «κάθε γυναίκα να αποκτήσει τα όμορφα μαλλιά που ονειρεύεται» και με αφετηρία τα μεγαλύτερα κέντρα μόδας του κόσμου - Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Παρίσι, Τόκιο και Λος Άντζελες - οι επιστήμονες της ομάδας του Sunsilk αναζήτησαν και εντόπισαν τους 7 κορυφαίους hair expert, οι οποίοι συνδυάζοντας την προσωπική τους γνώση και εμπειρία δημιούργησαν νέες μοναδικές φόρμουλες για κάθε τύπο. Οι εις βάθος γνώσεις τους γύρω από τα μαλλιά αλλά και οι καινοτομικές τεχνολογίες, που έχουν οι ίδιοι αναπτύξει και χρησιμοποιούν στη δουλειά τους, αποτελούν τις πιο αξιόπιστες εγγυήσεις για την επιτυχία της σειράς Sunsilk Co-Creations.

Η Ελληνική Εβδομάδα Μόδας είναι η επίσημη και συντονισμένη, από όλους τους φορείς της ελληνικής μόδας, διοργάνωση για την προώθηση και προβολή της ελληνικής μόδας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Και πραγματοποιείται υπό την εποπτεία του Ελληνικού Συμβουλίου Μόδας, και τελεί υπό την αιγίδα: του Δήμου Αθηναίων, του Υπουργείου Οικονομικών, του Yπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού,των κλαδικών οργανώσεων της μόδας: ΣΕΠΕΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος), ΣΚΕΕ (Σύνδεσμος Κατασκευαστών Ετοίμων Ενδυμάτων) και ΕΛΣΕΒΒΥΕ (Σύνδεσμος Υποδηματοποιών),του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και του ΕΒΕΑ. Το ATHENS FASHION WEEK περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού «Athens Every Week».

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share