Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ντύσου σαν την Audrey Hepburn: 8 κομμάτια εμπνευσμένα από την απόλυτη star!

Αντίγραψε το στύλ της!

4 Μαΐου 2018 15:58
Ντύσου σαν την Audrey Hepburn: 8 κομμάτια εμπνευσμένα από την απόλυτη star!

Η Audrey Hepburn δεν είναι τυχαία ένα από τα μεγαλύτερα και πιο διαχρονικά style icons. Η διάσημη ηθοποιός και ακτιβίστρια είχε ένα συνεπές, κλασικό στυλ σε όλη τη ζωή της, παραμένοντας πιστή σε απλά κομμάτια που απέπνεαν κομψότητα. Όταν σκέφτομαι την Audrey Hepburn, αμέσως φέρνω στο μυαλό μου το τέλειο μικρό μαύρο φόρεμα, άψογα tailored κομμάτια και μια απλή χρωματική παλέτα. Για να καταγράψεις το στυλ της Audrey Hepburn όμως πρέπει να μελετήσεις τις μικρές λεπτομέρειες των πιο χαρακτηριστικών εμφανίσεών της. Αν αγαπάτε κι εσείς το στυλ της, μπορείτε να το οικειοποιηθείτε προσθέτοντας μόλις 8 κλασικά κομμάτια στη ντουλάπα σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η εξομολόγηση της Μενεγάκη που ραγίζει καρδιές: «Ο πατέρας μου πέθανε και ζήλευα που...» (video)

Δείτε παρακάτω ποιά είναι, μαζί με την αρχική έμπνευση από την ίδια την Audrey:

1.Ενα ζευγάρι μπαλαρίνες

Μπορεί να νομίζατε ότι η Κate Moss έκανε “thing” τις μπαλαρίνες στη μόδα πίσω στα ’00s, όμως στην πραγματικότητα το έκανε πρώτη η Audrey Hepburn

2.Eνα λευκό πουκάμισο

Η Audrey φόρεσε διάσημα ένα υπερμεγέθες λευκό πουκάμισο στο κρεβάτι με μια μάσκα ύπνου στην ταινία “Breakfast at Tiffany’s”. To λευκό πουκάμισο ωστόσο ήταν ένα από τα signature κομμάτια της. Δεν το φορούσε μόνο στην ίδια εφαρμογή όμως, συχνά έπαιζε με διαφορετικά στυλ, από αμάνικα μέχρι λινά cropped.

3. Ενα cropped παντελόνι

Η Audrey Hepburn λάτρευε τα cropped cigarette παντελόνια , είτε σε μαύρο, με gingham μοτίβο είτε με ένα διασκεδαστικό καλοκαιρινό print. Τα φορούσε είτε με ένα λευκό πουκάμισο είτε με το χαρακτηριστικό μαύρο ζιβάγκο της και πάντα ολοκλήρωνε τα look με μπαλαρίνες ή loafers.

4. Ενα μικρό μαύρο φόρεμα

Η Audrey αγαπούσε τα μικρά μαύρα φορέματα κι εκείνο που φορούσε για να φάει το πρωινό της μπροστά από το παράθυρο του Tiffany’s στην Πέμπτη Λεωφόρο έγινε από τον Givenchy μόνο γι ‘αυτήν.

5. Ενα μεταξωτό φουλάρι

Στην ταινία “Roman Holiday”, η Audrey φόρεσε μια μια midi φούστα σε 50s στυλ με ένα λινό πουκάμισο με κοντό μανίκι και ένα μεταξωτό μαντήλι που ήταν δεμένο γύρω από το λαιμό της. Επίσης, φορούσε συχνά φουλάρια γύρω από το κεφάλι της, γι ‘αυτό είναι ένα κομμάτι κλειδί εάν ελπίζετε να αποκτήσετε λίγο από το στυλ της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκαλύπτει τα αισθηματικά του! «Έχω παρακαλέσει για δεύτερη ευκαιρία και...» (Video)

6. Ενα μαύρο τοπ με ζιβάγκο

Το outfit της στην ταινία “Funny Face” με το μαύρο ζιβάγκο, τα μαύρα loafers και μαύρo cropped παντελόνι, είναι ένα από τα πιο αξέχαστα look της και 60 χρόνια αργότερα, δείχνει τόσο cool.

7.Eνα ζευγάρι statement γυαλιά ηλίου

Η Audrey αγαπούσε και τα χαρακτηριστικά γυαλιά ηλίου με ιδιαίτερη προτίμηση στα cat-eye.

8. Mία καμπαρντίνα

Όταν ακούτε τις λέξεις “Holly Golightly”, πιθανότατα σκέφτεστε την Audrey με μια καμπαρντίνα κι ένα μαντήλι στο κεφάλι. Η σταρ συχνά φορούσε κλασικές καμπαρντίνες εκτός της οθόνης και δεκαετίες αργότερα, εξακολουθούν να δείχνουν τόσο μα τόσο διαχρονικές.

Πηγή: marieclaire.gr

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share