Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τέλειο power look για τους άντρες!

5 Απριλίου 2018 13:21
Τέλειο power look για τους άντρες!

Θέλεις ένα business style που να μην δείχνει επιτηδευμένο; Η μόδα είναι με το μέρος σου, αφού το αυστηρό dress code εξαφανίζεται από τους εργασιακούς χώρους, με την «αυστηρότητα» να παραχωρεί τη θέση της σε ένα πιο ελεύθερο πλαίσιο styling.

Έτσι κι εσύ προβάλλεις το προσωπικό σου στυλ και κάνεις το δικό σου fashion statement! Η νέα συλλογή Seidensticker «Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018» λοιπόν, έρχεται να ανατρέψει τους κανόνες και να φέρει το ντύσιμο της δουλειάς και της καθημερινής ζωής πολύ κοντά.

Γιατί η Seidensticker διατηρεί τη μοναδικά υψηλή ποιότητα των ρούχων της και για την φετινή σεζόν λανσάροντας ωστόσο πουκάμισα με πιο ανάλαφρο και ζωηρό στυλ. Βασισμένη σε κλασικές αποχρώσεις του μπλε και του λευκού, η νέα συλλογή συμπληρώνεται από κομμάτια σε τόνους όπως ανοιχτό κίτρινο, απαλό μοβ, πορτοκαλί και πράσινο.

Πουκάμισα μονόχρωμα, καρό, ριγέ αλλά και με πρωτότυπα σχέδια, δίνουν άποψη στο ρούχο που φοράς, ενώ η ελαφρύτερη υφή των υφασμάτων, το χαλαρό δέσιμο στον γιακά και στο κούμπωμα των μανικιών, προσφέρει μία μοναδική αίσθηση άνεσης κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Οι 5 διαφορετικές γραμμές του brand- από τη πιο στενή έως τη πιο άνετη- καλύπτουν όλους τους σωματότυπους και χαρίζουν την άνεση που αναζητάς στην απαιτητική καθημερινότητα που διανύει. tη νέα συλλογή Seidensticker μπορείς να τη δεις μόνο στο clodist.gr ! Μπες τώρα και κάνε τις αγορές σου!




 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share