Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η νέα συλλογή της Camel Active είναι εδώ!

30 Μαρτίου 2018 18:38
Η νέα συλλογή της Camel Active είναι εδώ!

Το κορυφαίο brand ανδρικής ένδυσης με πηγή έμπνευσης μοναδικά μέρη του κόσμου, βασίζει την κολεξιόν της νέας σεζόν στις εμπειρίες του “Crossing in Vietnam” και δημιουργεί για ακόμη μία φορά το δικό της ξεχωριστό statement. Η βασική Heritage κολεξιόν με τίτλο “Memories of Tomorrow” διαθέτει sporty μπουφάν, τζιν αλλά και αξεσουάρ για αακαταμάχητο και πρωτοποριακό στυλ στις καθημερινές σου εμφανίσεις.

Με απώτερο στόχο την άνεση και την κομψότητα, η Camel Active δίνει στον σύγχρονο άνδρα την ευκαιρία να είναι λειτουργικός, μοντέρνος, ελκυστικός και γεμάτος αυτοπεποίθηση, εξασφαλίζοντας ντύσιμο υψηλής ποιότητας για κάθε περίσταση.

Η νέα συλλογή βασίζεται σε ένα πρωτοποριακό ρετρό στυλ και είναι εμπνευσμένη από τα ’50s με military επιρροές και στοιχεία που απογειώνουν τα νέα κομμάτια. Με κύριο άξονα την άνεση και την προστασία, τα ρούχα απευθύνονται σε κάθε σιλουέτα.

Εδώ θα βρεις ανανεωμένα blazers, ζέρσεϊ τζάκετ, μπουφάν με κουκούλα και παρκά σε oversized αλλά και πιο κοντό μήκος και στυλ για κάθε περίσταση, με ελαφριά δερμάτινα στοιχεία που δίνουν μία καλοκαιρινή νότα στο ρούχο, λινά πουκάμισα με κοντά ή μακριά μανίκια σε 7 διαφορετικά καλοκαιρινά χρώματα αλλά και για πρώτη φορά δροσερά, λινά πουλόβερ.

Στα best sellers και τα άνετα, stylish T-shirts με στάμπες, οι μπλούζες Hanley και οι μπλούζες polo. Φυσικά από τη φετινή συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα μοναδικά Camel Active παντελόνια: Από τα κλασικά blue jeans σε αποχρώσεις από την πιο ανοιχτή μέχρι την πιο σκούρα, μέχρι τις λινές βερμούδες και τα λινά cargo και chino παντελόνια, η Camel Active υπόσχεται κορυφαία ποιότητα και άνεση σε κάθε περίσταση.

Η συλλογή ολοκληρώνεται με αξεσουάρ για κάθε γούστο, αλλά και sneakers ή loafers που θα δώσουν μία μοναδική νότα στο ανοιξιάτικο στυλ σου. Τι λες; Θα τα δοκιμάσεις;

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share