Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Για τις προσεχώς νυφούλες: 3 πανέμορφα και οικονομικά νυφικά από τα H&M!

Για να είστε σαν πριγκίπισσες!

30 Μαρτίου 2018 17:17
Για τις προσεχώς νυφούλες: 3 πανέμορφα και οικονομικά νυφικά από τα H&M!

Tα Η&Μ μόλις κυκλοφόρησαν τρία πανέμορφα και low cost νυφικά
Όταν αναζητάς ένα όμορφο και κομψό φόρεμα για κάθε περίσταση η πρώτη σκέψη που σου έρχεται στο μυαλό είναι μια βόλτα από τα καταστήματα H&M.

Πρόσφατα εκεί ανακαλύψαμε το φόρεμα passpartout της άνοιξης, που μπορείς να το φορέσεις πρωί- βράδυ, στο γραφείο αλλά ακόμα και σε έναν γάμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κυβέρνηση τα "χώνει" στον 88χρονο που πυροβόλησε τους ληστές: "Εδώ δεν είναι Φαρ Ουεστ!"

Ειδικά αν αυτή την σεζόν, είσαι κι εσύ καλεσμένη σε έναν ή περισσότερους γάμους, εκεί μπορείς να βρεις μερικά από τα πιο εντυπωσιακά και chic φορέματα για wedding guest σε αρκετά προσιτές τιμές, όποιο κι αν είναι το στιλ σου.

Εκεί, ανάμεσα στα φορέματα εντοπίσαμε και αυτά τα τρία, που ξεχωρίζουν ανάμεσα σε όλα τα άλλα. Και είναι μέρος της νέας συλλογής Τhe Wedding Shop.

Τρία διαφορετικά σχέδια νυφικά, ένα για κάθε γούστο.

Και τα τρία είναι υπέροχα και ιδανικά αν πρόκειται να ντυθείς νύφη τους επόμενους μήνες και δεν θες να ξοδέψεις μια περιουσία στο νυφικό, που έτσι κι αλλιώς προορίζεται να φορεθεί once and for all.

Tο δεύτερο σοκ λοιπόν ήταν η τιμή τους, καθώς η μέγιστη αγγίζει μόλις τα 199 ευρώ.

Θηλυκότητα, πρώτης ποιότητας δαντέλες και προσεκτικά ραμμένες λεπτομέρειες κάνουν τα τρία νυφικά από τα Η&Μ να ανταγωνίζονται επάξια κορυφαίους οίκους νυφικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας!

Ό, τι γάμο κι αν σχεδιάζεις, πολιτικό ή θρησκευτικό με αυτά θα είσαι η πιο όμορφη νύφη.

Το πρώτο, μίντι σε γραμμή Α, φτάνει κάτω από το γόνατο και είναι από λευκό τούλι. Με λεπτές τιράντες και διακριτικά βολανάκια στο μπούστο είναι τέλειο αν σου αρέσει το vintage, θηλυκό στιλ.

Η&Μ 149,00 €


Το δεύτερο νυφικό είναι μάξι, κρεμ, με δαντέλα στο μπούστο και τη full skirt να σχηματίζει κύματα.Με V λαιμόκοψη και μακριά μανίκια από διαφάνεια και δαντέλα. Διαθέτει ένα κομψό άνοιγμα στην πλάτη που κλείνει με κουμπί.

Η&Μ 199,00 €


Το τελευταίο νυφικό είναι εξίσου κομψό και φτιαγμένο από ιβουάρ δαντέλα. Αμάνικο, με γιακά μαο, διακριτικό cut out στο πίσω μέρος και ελαφρώς ασύμμετρη φούστα.

Όποιο κι αν επιλέξετε για τον γάμος σας το σίγουρο είναι πως θα είστε η πρωταγωνίστρια και κανείς δεν θα πιστεύει πως το νυφικό σας είναι H&M και όχι κάποιου διάσημου οίκου.

Η&Μ 179,00 €

Πηγή: bovary.gr

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share