Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η μόδα στα γυναικεία παπούτσια για την Άνοιξη- Καλοκαίρι 2018!

8 Μαρτίου 2018 13:20
Η μόδα στα γυναικεία παπούτσια για την Άνοιξη- Καλοκαίρι 2018!

Ο χειμώνας σχεδόν έχει φύγει και ήρθε η ώρα να ετοιμάζουμε την καλοκαιρινή μας ντουλάπα. Αν θα χρειαστείς κάπου μια μεγάλη αλλαγή αυτή θα είναι στα παπούτσια! Η μόδα στο γυναικείο παπούτσι για την Άνοιξη- Καλοκαίρι 2018 είναι ιδιαίτερη, αλλά ταυτόχρονα και εντυπωσιακή.

Φέτος την άνοιξη ο κόσμος της μόδας σε όλους τους τομείς- μακιγιάζ, γυαλιά ηλίου, νύχια- ακολουθεί ο ένας τον άλλο δημιουργώντας κοινά trends. Σίγουρα θα υπάρξουν κάποια που θα σε εντυπωσιάσουν και κάποια που θα σε κάνουν να θυμηθείς πιο παλιά trends.



Παπούτσια για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018

Παπούτσια με κορδόνια

Κορδόνια παντού! Γύρω από τον αστράγαλο, γύρω από τη γάμπα, γύρω από το πόδι γενικότερα. Όρεξη να έχεις να δένεις και από σχέδια πολλά και χρωματιστά! Μια μικρή προσοχή αν έχεις χοντρή γάμπα, να βρεις το δέσιμο που σε κολακεύει περισσότερο.

Παπούτσια με δεσίματα

Και πάλι πέδιλα με δέσιμο που όμως δεν αυτή τη φορά διαφέρει το ένωμα. Δεν είναι απλά κορδόνια που δένει σε φιόγκο. Πιο απλές γραμμές, πιο σταθερά δεσίματα. Ενδεχομένως η επιλογή σου για πιο επίσημες περιστάσεις.

Δέσιμο γύρω από τον αστράγαλο

Ή που θα κάνει ο πόδι σου να δείχνει πολύ μακρύ ή που θα σου καταστρέφει όλο το πόδι μιας και θα “κόβει” τον αστράγαλο από την γάμπα. Μια πολύ όμορφη πρόταση που θέλει, παρόλα αυτά, προσοχή. Δεν είναι για όλες μας αυτό το χαμηλό δέσιμο.

Φλατ με δεσίματα

Πολλά κορδόνια για φέτος την Άνοιξη- Καλοκαίρι 2018, μιας και από ότι παρατηρείς, τα δεσίματα με τα κορδόνια βρίσκονται και στα φλατ παπούτσια. Είτε σαν σχέδιο, είτε σαν απλό δέσιμο, είτε συνδυάζοντας και τα δύο.

Πέδιλα με κάλτσες

Πέδιλο με κάλτσα προστάζει η ανοιξιάτικη μόδα του 2018. Όχι το γερμανικό το στιλ που είναι πέδιλο και βαμβακερή κάλτσα! Λεπτή και σχετικά ήμι-διάφανη κάλτσα συνδυασμένη με ένα ταιριαστό πέδιλο. Statement look που σίγουρα θα πολυφορεθεί.

Πλατφόρμες

Ναι και φέτος οι πλατφόρμες είναι στη μόδα. Ίσως λίγο πιο διαφορετικά από ότι θα περίμενες, μιας και μιλάμε για την ίσια σόλα στην πλατφόρμα. Παρόλα αυτά, θα βρεις πολλές διαφορετικές και κομψές παραλλαγές.

Πολύ μικρό τακούνι

Αλλάζουμε δεκαετία και πάμε πίσω πίσω στη δεκαετία του ’60. Παπούτσια με πολύ κοντό τακούνι, ιδανικό ύψος για να το φοράς καθημερινά, για τις ψηλές γυναίκες που θέλουν έστω και λίγο τακούνι να φορούν και για όσες δεν το “έχουν” και πολύ με τα ψηλοτάκουνα.

Τακούνια με πετράδια

Από τις πρώτες ιδιαίτερες επιλογές που είδαμε τόσο στις προτάσεις του μακιγιάζ για την άνοιξη-καλοκαίρι 2018, όσο και στα γυαλιά ηλίου. Από ότι καταλαβαίνεις είναι η εποχή να λάμψεις και τα πετράδια παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο παντού.

Τακούνια με glitter

Και μετά από τα πετράδια, περνάμε στο glitter. Ιδιαίτερη πρόταση που είδαμε και στην ανοιξιάτικη μόδα στα νύχια. Εκεί που θεωρούσες ότι το glitter είναι μόνο για τον χειμώνα, ήρθε η στιγμή που όλα αλλάζουν!

Punk style παπούτσια

Ροκ και punk επιλογές για τις γυναίκες που θέλουν κάτι πιο ιδιαίτερο, κάτι πιο έντονο και με προσωπικότητα παπούτσι. Ιδιαίτερες λεπτομέρειες που εκφράζουν ξεκάθαρα αυτή την punk-ροκ διάθεση.

Παπούτσια με γούνα

Βγάζουμε την γούνα από τους ώμους μας και την βάζουμε στα πόδια. Παπούτσια με γούνινες λεπτομέρειες για την άνοιξη-καλοκαίρι 2018 και αν είσαι από τις τολμηρές που δοκιμάζουν τα πάντα, να η ευκαιρία!

Αθλητικά παπούτσια

Δε λείπουν ποτέ τα αθλητικά παπούτσια, ανεξαρτήτως της εποχής. Αυτό που μας εντυπωσίασε βέβαια είναι τα ιδιαίτερα σχέδια των παπουτσιών που θα συναντήσουμε την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018. Παρατήρησες τα αθλητικά που έχουν γυρισμένη τη μύτη προς τα πάνω;

Oxfords

Ένα παπούτσι που έχει αγαπηθεί όσο τίποτα τόσο τους χειμερινούς μήνες, όσο και τους καλοκαιρινούς. Για μια ακόμα σεζόν τα Όξφορντ παπούτσια, τραβούν τα βλέμματα με την κομψότητα και απλότητα τους.

Παπούτσια με εφέ από φίδι

Δέρμα φιδιού στις λεπτομέρειες από τα παπούτσια σου. Έχω να σου πω ότι ενώ δεν μου αρέσει ιδιαίτερα το εφέ του φιδιού, αυτή τη φορά έχουν το φίδι έχει μια φινέτσα και ένα στιλ που σε προκαλεί να το δοκιμάσεις.

Μποτάκια με κορδόνια

Για καλοκαιρινές προτάσεις, βλέπουμε πολλά μποτάκια και μπότες είναι η αλήθεια και δε μας ενοχλεί καθόλου. Μποτάκια με κορδόνια σε απίστευτα σχέδια και σε απίστευτα χρώματα.

Παπούτσια με ζωνάρια

Πόδια για δέσιμο φέτος την άνοιξη- καλοκαίρι 2018 μιας και δεν τελειώνουν οι επιλογές σε δεσίματα. Αυτή τη φορά δέσε τα πόδια σου με ζώνες. Προσδεθείτε κορίτσια μου και έτοιμες να κατακτήσετε τους δρόμους.



Καουμπόικες μπότες

Πριν από κάποια χρόνια ήταν πολύ της μόδας τα σορτσάκια με τις καουμπόικες τις μπότες. Ε φέτος, οι καουμπόικες μπότες επέστρεψαν και μάλιστα πιο δυναμικά από ποτέ, μιας και τα σχέδια είναι πολλά και κάποια από αυτά πολύ ιδιαίτερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεθέαση: Καταστράφηκε το Πακέτο της Χατζηβασιλείου απέναντι σε Survivor και Master Chef;

Ιδιαίτερο τακούνι

Μιλώντας για ιδιαιτερότητες, καταφθάνω στην πρόταση νούμερο 18. Παρατηρείς κάτι ιδιαίτερο στα παπούτσια της φωτογραφίας; Θα μου απαντήσεις “τι από όλα;” μιας και τα 3 σχέδια έχουν κάτι το ιδιαίτερο. Παρόλα αυτά θέλω να κοιτάξεις απλά το τακούνι. Θα σου πω μόνο ότι είναι από τα πιο ξεκούραστα τακούνια που υπάρχουν!

See-through μποτάκια


Πολυσυζητημένα τα συγκεκριμένα παπούτσια, μιας και άλλοι τα έχουν χαρακτηρίσει σαν πλαστικές σακούλες για τα πόδια και άλλοι τα έχουν λατρέψει. Προσωπική μου άποψη είναι ότι υπάρχουν κομμάτια τα οποία είναι πραγματικά εξαιρετικά, αλλά υπάρχουν και κομμάτια που είναι λίγο κακοφτιαγμένα.

See-through δάχτυλα

Μια πιο διακριτική επιλογή με την διαφάνεια στο παπούτσια που νομίζω είναι πιο κομψή και πιο προσιτή. Διαφάνεια στα δάχτυλα του ποδιού, στο κουντεπιέ και στον αστράγαλο. Εμείς λέμε γιατί όχι;

Παπούτσια με πλέγμα

Το αγαπώ αυτό το σχέδιο. Νομίζω πως κρύβει τόσο όσο το πόδι και αντίστοιχα το αναδεικνύει όσο πρέπει. Άκρως θηλυκή επιλογή που αποπνέει σεξαπίλ και μυστήριο. Θα πρότεινα να έχουμε όλες από ένα ζευγάρι στην παπουτσοθήκη μας.

Sporty τακούνια

Δε μπορεί να λείπει και το αθλητικό κομμάτι από τα τακούνια. Φαντάζομαι ότι ξαφνιάστηκες και εσύ όσο και εγώ βλέποντας πως οι προτάσεις για την άνοιξη 2018 δεν είναι τόσο άσχημες. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής εγώ θα το δοκιμάσω φέτος.

Μπότες ως το μπούτι

Ήρθαν για να μείνουν! Μπότες πάνω από το γόνατο, μέχρι το μπούτι. Είναι εντυπωσιακές, είναι seχy, είναι ένα must-have σε κάθε γυναικεία συλλογή παπουτσιών.

Sporty σανδάλια

Σε αντίθεση με τα sporty τακούνια που μας ενθουσίασαν, τα sporty σανδάλια μάλλον μας απογοήτευσαν. Είναι πολύ, πολύ ιδιαίτερα και ίσως στο όριο του άσχημου παπουτσιού. Τώρα βέβαια,γούστα είναι αυτά και είμαι σίγουρη πως όλο και κάπου θα το συναντήσουμε φέτος το καλοκαίρι.

Παπούτσια με κρόσσια

Παπούτσια με κρόσσια. Μια συνηθισμένη πρόταση που συνεχίζει να έχει ενδιαφέρον. Εντυπωσιακά κρόσσια από πετράδια, πλούσιες φούντες και απλά και λιτά κρόσσια. Επιλογές που ικανοποιούν όλα τα γούστα.

Ροζ παπούτσια

Το ροζ είναι πολύ της μόδας για την άνοιξη- καλοκαίρι 2018 και θα το συναντήσεις κυριολεκτικά παντού. Στα ρούχα, στα νύχια, στις τσάντες, στο μακιγιάζ, στα γυαλιά ηλίου και στα παπούτσια! Το πιο in-fashion χρώμα.

Κίτρινα παπούτσια

Επίσης ένα χρώμα που θα συναντήσεις πάρα πολύ είναι το κίτρινο και σε όλες τις αποχρώσεις του. Έντονο καναρινί, μουσταρδί, κροκί. Πολύ καλοκαιρινό και πολύ δροσερό χρώμα, ταιριαστό της εποχής του.

Τακούνι στο σχήμα κόμμα ( , )

Άλλη μια ιδιαίτερη πρόταση σε τακούνι.Ένα τακούνι καμπυλωτό που μοιάζει με κόμμα- το σημείο στίξης. Πάρα πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση και σίγουρα από τις προτάσεις που θα δοκιμάσω φέτος την άνοιξη.

Ψηλές γλώσσες

Πόσο κομψό, πόσο ντελικάτο, πόσο πριγκιπικό. Μικρή πάντα ονειρευόμουν να έχω ένα ζευγάρι παπούτσια με ψηλή γλώσσα. Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν τα αντίκρισα στις προτάσεις για την άνοιξη-καλοκαίρι 2018! Σου συστήνω ανεπιφύλακτα να αποκτήσεις και εσύ το δικό ζευγάρι!

Διάφανο τακούνι

Η πιο μίνιμαλ πρόταση όσον αφορά τις διαφάνειες. Το διάφανο τακούνι που είναι πραγματικά πάρα πολύ εντυπωσιακό και όμορφο. Δίνει την αίσθηση ότι δεν πατάς παρά μόνο στις μύτες των ποδιών σου.

Mules

Από πέρσι τα mules έχουν κερδίσει το γυναικείο κοινό και για αυτό δε λένε να φύγουν από τη μόδα. Όμορφα σχέδια, εντυπωσιακά χρώματα, άνετα τακούνια. Νομίζω αυτό που θέλει κάθε γυναίκα.

Δέσιμο στο δάχτυλο

Πέδιλα αλλά και σανδάλια που δένουν στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Μια πρόταση που την έχουμε δει και παλιότερα και που έχει κατά γενική ομολογία μεγάλη απήχηση. Στα σανδάλια δεν το προτιμώ τόσο, όμως το σχέδιο στο πέδιλο σε προκαλεί να το δοκιμάσεις.

Παπούτσια σε μεταλλικές αποχρώσεις

Κλείνοντας άφησα τα παπούτσια σε μεταλλικές αποχρώσεις. Εμένα προσωπικά με πάει αρκετά πίσω μιας και θυμάμαι την μαμά μου να έχει γόβες και πέδιλα σε μεταλλικές αποχρώσεις. Αν εξαιρέσω κάποιες πολύ έντονες προτάσεις, έχω να πω πως τα παπούτσια σε μεταλλικές αποχρώσεις είναι statement παπούτσια και θα φορεθούν πολύ.

πηγή : ediva.gr

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share