Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ZARA: H εγκυμονούσα Ήβη Αδάμου φόρεσε ένα εντυπωσιακό και σικάτο φόρεμα που θα σε ενθουσιάσει! (Photo)

1 Μαρτίου 2018 13:45
ZARA: H εγκυμονούσα Ήβη Αδάμου φόρεσε ένα εντυπωσιακό και σικάτο φόρεμα που θα σε ενθουσιάσει! (Photo)

H Ηβη Αδάμου μαζί με τον Νίκο Μουτσινά, την Αντιγόνη Ψυχράμη και τον Ησαϊα Ματιάμπα πρωταγωνιστούν στο μιούζικαλ «Jesus Christ Superstar».

Το αξεπέραστο, κλασικό, πολυβραβευμένο μιούζικαλ των Andrew Lloyd Webber και Tim Rice, σταθμός στην ιστορία του θεάματος παγκοσμίως, έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Ακροπόλ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love: Για γέλια! Οι δηλώσεις της πρώην γυναίκας του Δώρου που σίγουρα θα τον φέρουν σε μεγάλη αμηχανία! (video)

Ενα φαντασμαγορικό υπερθέαμα, σε σκηνοθεσία και απόδοση στα ελληνικά από τη Θέμιδα Μαρσέλλου, με 30 ηθοποιούς, τραγουδιστές - χορευτές επί σκηνής και 10μελή ζωντανή ορχήστρα.

Σημειώνουμε ότι το «Jesus Christ Superstar» είναι η πρώτη ροκ όπερα που ανέβηκε στον κόσμο, πρώτα στο Μπρόντγουαιη και μετά στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου με τεράστια επιτυχία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξανά στο Χυτήριο ο Μάνος Παπαγιάννης! Η ανάρτηση της Βάσιας Παναγοπούλου και η φωτογραφία που τον πρόδωσε!

Η Ηβη Αδάμου λοιπόν, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της Μιχάλη Κουϊνέλη, εμφανίστηκε στην πρεμιέρα με ένα ultra chic πράσινο φόρεμα.

Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα έντονο χρώμα για την εμφάνισή της, το οποίο συνδύασε με κόκκινο κραγιόν και λευκά μακριά σκουλαρίκια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει το σημερινό (διπλό) έπαθλο!

Επίσης φόρεσε λευκές γόβες συνδυασμένες με καλτσάκια, τα οποία αποτελούν μια fashionable στιλιστική λεπτομέρεια που δεν περνά απαρατήρητη.

Με ένα πλατύ χαμόγελο η Ήβη Αδάμου πόζαρε στον φωτογραφικό φακό.

Η Hβη επέλεξε ένα πράσινο φόρεμα σε γραμμή άλφα και με φουσκωτά μανίκια το οποίο είναι από τα Zara και κοστίζει μόλις 39.95 ευρώ.

Πηγή: bovary.gr

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share