Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Το χρώμα των outfit σου επηρεάζει τη διάθεση σου αλλά και τη διάθεση των γύρω σου!

12 Φεβρουαρίου 2018 20:49
Το χρώμα των outfit σου επηρεάζει τη διάθεση σου αλλά και τη διάθεση των γύρω σου!

Η επιλογή των χρωμάτων παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε μία εμφάνιση. Το χρώμα που φοράς μπορεί να επηρεάσει τη συμπεριφορά και τη διάθεσή σου ενώ παράλληλα, επιδρά στους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου. Έχεις επομένως τη δύναμη να επηρεάσεις το κοινωνικό σου περίγυρο επιλέγοντας το σωστό χρώμα για την εκάστοτε περίσταση. Παρακάτω θα μάθεις τον τρόπο.

Μαύρο

Το μαύρο αναδεικνύει τη δυναμικότητα του ανθρώπου που το φορά. Δείχνει ένα άτομο άξιο σεβασμού και πίστης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το μαύρο είναι το ιδανικότερο χρώμα για επίσημες και σημαντικές εμφανίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σας αφορά: Ποιοι θα πάρετε μέχρι 2.508 ευρώ τις επόμενες ημέρες;

Μπλε

Το προτιμούν οι περισσότεροι ως εναλλακτική του μαύρου. Ειδικά το σκούρο μπλε είναι ιδανικό για το εργασιακό περιβάλλον ή για συνεντεύξεις για δουλειά. Προσδίδει πειστικότητα και κύρος σε όποιον το επιλέξει.

Γκρι

Το γκρι είναι ένα χρώμα που συνήθως επιλέγουν οι λίγο μεγαλύτεροι άντρες γιατί δείχνει ωριμότητα. Ωστόσο, αν είσαι μικρότερος μπορείς να το επιλέξεις εάν θέλεις να αναδείξεις την πιο σοβαρή πτυχή του εαυτού σου.

Καφέ

Οι μπεζ- καφέ και γενικότερα οι γήινες αποχρώσεις αποπνέουν ένα αίσθημα ασφάλειας και γοητείας. Άρα, είναι κατάλληλες τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική σου επιτυχία.

Κόκκινο

Αν θες να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου και να ακουστείς, τότε πρέπει να επιλέξεις το κόκκινο χρώμα στο ντύσιμό σου. Ειδικά το σκούρο κόκκινο αναδεικνύει την sophisticated πλευρά σου και τις γνώσεις που έχεις.

Πράσινο

Το πράσινο είναι το χρώμα της ελπίδας, στους κανόνες του dress code όμως είναι το χρώμα της ηρεμίας και της συγκέντρωσης. Τώρα ξέρεις, λοιπόν, τι χρώμα να επιλέξεις όταν επιζητάς ηρεμία και αφοσίωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: 77χρονη δωροδόκησε με 15.000 ευρώ Αστυνομικό για να της "κόψει" 10 χρόνια από την ταυτότητα!

Φωτεινά χρώματα

Τα έντονα φωτεινά χρώματα έχουν την ικανότητα να αναδεικνύουν τη ζωντάνια και τη νεανικότητα. Όσοι τα επιλέγουν τείνουν να φαίνονται πιο συμπαθείς. Όμως, πρέπει να συνδυάζονται προσεκτικά γιατί η υπερβολή μπορεί να μαρτυρήσει ανωριμότητα.

Πηγή:Savoirville

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share