Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αν λατρεύεις τα πουκάμισα, τα Raimonti θα σε ξετρελάνουν!

5 Φεβρουαρίου 2018 16:58
Αν λατρεύεις τα πουκάμισα, τα Raimonti θα σε ξετρελάνουν!

Είτε ασχολείστε με τη μόδα είτε όχι, τα πουκάμισα αποτελούν αγαπημένο κομμάτι για τους περισσότερους. Σε καθημερινές casual εμφανίσεις, στη μέση, σε πιο επίσημες στιγμές,πάντα υπάρχει μία στιγμή για να τα φορέσετε!Έψαξα λοιπόν και βρήκα μία μάρκα που υπόσχεται ποιότητα, εξαιρετικές τιμές και τρομερά σχέδια για κάθε γούστο.

Το brand Raimonti ιδρύθηκε το 1979. Ξεκίνησε ως εργαστήριο φασόν για πουκάμισα, εξελίχθηκε σε βιοτεχνία σχεδιασμού και παραγωγής πουκαμίσων με πελάτες χονδρικής σε όλη την Ελλάδα και στη συνέχεια δημιούργησε τα καταστήματα Raimonti στην Αθήνα.

Η φύση της επιχείρησης μπορεί να χαρακτηριστεί οικογενειακή και πλέον «τα κορίτσια της οικογένειας» Χρύσα & Άντα - που έχουν μεγαλώσει ανάμεσα σε τόνους υφασμάτων, κλωστές, ράφια και πουκάμισα- έχουν αναλάβει την διεύθυνση της επιχείρησης από το 2013. Με σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων (Χρύσα) και στο βιομηχανικό σχεδιασμό (Άντα) και σε συνδυασμό με την εμπειρία και τη βαθειά γνώση του αντικειμένου, επιχειρούν να δώσουν στο πουκάμισο και στο ρούχο κατ’επέκταση την αξία που σε αυτή την εποχή έχει χαθεί.

Σήμερα, με πολύ μεράκι και εμπειρία, η εταιρία Raimonti συνεχίζει να σχεδιάζει γυναικεία και αντρικά πουκάμισα που ράβονται αποκλειστικά στην Ελλάδα, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα και το διαχρονικό στυλ!

Στα καταστήματα Raimonti θα βρείτε ολοκληρωμένο ανδρικό και γυναικείο casual-chic ντύσιμο και πολλές επιλογές για δώρα, σε προσιτές τιμές και επαγγελματική εξυπηρέτηση!

Στόχος τους είναι κάθε πελάτης να φοράει ένα «αληθινό» ρούχο, με ιστορία και μοναδικότητα!

Info:
Καταστήματα
Ζωγράφου, Λ.Παπάγου 27, 2107489659
Ηλιούπολη, Λ.Ειρήνης 9, 2109934333
ONLINE www.raimonti.gr

Κατερίνα Παναγιωτάκη

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share