Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νέα καμπάνια Diesel: Keep the world flawes!

5 Φεβρουαρίου 2018 15:57
Νέα καμπάνια Diesel:  Keep the world flawes!

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Diesel λάνσαρε την καμπάνια “Go with the flaw που παρότρυνε και ενέπνεε τους ανθρώπους όχι μόνο να δεχτούν τις ατέλειες στη ζωή τους αλλά ναείναι υπερήφανοι για αυτές και να τις μετατρέψουν σε θετικά χαρακτηριστικά τους. Η κοινωνία αγωνίζεται συνεχώς για την τελειότητα ... Αλλά η τελειότητα είναι βαρετή.

Αν στην πρώτη ταινία είδαμε την προσπάθεια ενός νέου σκηνοθέτη να δείξει τα ελαττώματα των ανθρώπων, σε αυτό το νέο video , με μια δόση ειρωνείας και μια καλή δόση ανεμελιάς, η Diesel μας δείχνει τι μπορεί να συμβεί όταν ...δε δεχόμαστε τα ελαττώματά μας!

Όταν, στην πραγματικότητα, κάνουμε ό, τι μπορούμε για να κρύψουμε τις ατέλειες στη ζωή μας, κυνηγώντας την τελειότητα όπως επιβάλλει ο κόσμος, επειδή η κοινή λογική λέει ότι η ομορφιά είναι καθήκον μας!

Η Diesel παρουσιάζει τη ρομαντική ιστορία ενός αγοριού και ενός κοριτσιού που συναντιούνται και ερωτεύονται αμέσως αφού και οι δύο επιλέγουν να απαλλαγούν από τις πολύ προφανείς ατέλειες τους. Σε μια ταινία μικρού μήκους που σκηνοθετείται για άλλη μια φορά από τον Francois Rousselet ανακαλύπτουμε ότι, τελικά, τα ελαττώματά μας θα είναι πάντα πιο δυνατά από οποιαδήποτε από τις προσπάθειές μας να τα κρύψουμε. Γιατί λοιπόν να μην τα αγκαλιάζουμε, να τα απολαμβάνουμε και να κρατάμε τα όμορφα ελαττώματά μας;


Σε αυτό το video λανσάρονται κομμάτια της νέας Ανοιξιάτικης/ Καλοκαιρινής Συλλογής 2018.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share