Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οι καλύτεροι τρόποι να εντάξεις τα prints στην γκαρνταρόμπα σου!

14 Ιανουαρίου 2018 17:31
Οι καλύτεροι τρόποι να εντάξεις τα prints στην γκαρνταρόμπα σου!

Η Olivia Palermo σου δείχνει πώς να φορέσεις τα prints το χειμώνα.

Είναι ίσως από τις πιο φανατικές των prints, αφού τα επιλέγει σε κάθε σεζόν. Τα υιοθετεί με τον δικό της μοναδικό τρόπο και κάνει mix-printed συνδυασμούς που θες να κοπιάρεις. Προφανώς, αναφέρομαι στην Olivia Palermo, η οποία κάθε φορά που εμφανίζεται φορώντας prints αποτελεί και ένα στιλιστικό μάθημα.

Καλό είναι να παρατηρήσεις τον τρόπο που η Olivia Palermo φοράει τα prints στο street style της. Άλλες φορές δημιουργεί ένα sophisticated look, άλλες γίνεται πιο εκκεντρική, ενώ κάποιες από αυτές είναι πραγματική αποθέωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παπαγιάννης - Παυλίδου: Η ανατριχιαστική περιγραφή του ξυλοδαρμού και ανάρτηση «φωτιά» της ηθοποιού στο Facebook! (Photo)

Το καρό φέτος έχει την τιμητική του και μπορείς να το επιλέξεις στο παντελόνι σου και να το συνδυάσεις με ένα μονόχρωμο top αλλά και ένα πανωφόρι που θα σου χαρίσουν ένα κομψό αποτέλεσμα.

Αν είσαι από εκείνες που λατρεύουν τα prints, τότε μη διαστάσεις να τολμήσεις ένα τέτοιο πανωφόρι. Για επιπλέον στιλιστικό παιχνίδι, συνδύασέ το με ένα επίσης printed φουλάρι, αρκεί να διατηρήσεις πιο ήρεμους τόνους στο υπόλοιπο outfit.

Μία τάση που έχει ήδη κυριαρχήσει στο street style είναι τα total printed looks. Η Olivia Palermo επιλέγει ένα printed κοστούμι, το οποίο ισορροπεί με μονόχρωμο top, ενώ το απογειώνει με ένα ζευγάρι χρωματιστά παπούτσια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ; Survivor 2: Έκλεισαν! Ο Τούρκος παραγωγός μας παρουσιάζει την τελική ομάδα των Διάσημων! (video)

Πηγή:Lady Like

 

Ροή ειδήσεων

Share