Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αυτά είναι τα top σχέδια παπουτσιών το 2018!

14 Ιανουαρίου 2018 16:06
Αυτά είναι τα top σχέδια παπουτσιών το 2018!

Δεν υπάρχει κάτι που να χαρίζει περισσότερη αυτοπεποίθηση σε μια γυναίκα από ένα ζευγάρι καλά ψηλοτάκουνα (εντάξει και το κόκκινο κραγιόν).

Τα παπούτσια είναι η ένοχη απόλαυση μας. Κάθε φορά που βγαίνουμε για ψώνια, όσο κι αν έχουμε από πριν σχεδιάσει να αγοράσουμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα, γυρίζουμε με ακόμα ένα ζευγάρι παπούτσια στο χέρι,απλά γιατί ήταν σε ευκαιρία και δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε και να τα χάσουμε μέσα από τα χέρια μας με τίποτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα σύζυγο του Τζίμη Πανούση! Θα πάθετε πλάκα...

Όπως ακριβώς όταν απολαμβάνεις ένα υπέροχο γλυκό με μπόλικες πεντανόστιμες θερμίδες και μετά έρχονται οι τύψεις. Κάπως έτσι είναι και με τα αμέτρητα ζευγάρια παπούτσια, στην ντουλάπα σου -κάποια από αυτά τα έχεις φορέσει μόνο μία φορά! Οι αδυναμίες είναι αδυναμίες όμως και τα παπούτσια με το περπάτημα χαλάνε (μια καλή δικαιολογία).

Aν λοιπόν είσαι και εσύ αμετανόητη shoe lover, σίγουρα θα θες να ξέρεις τις τάσεις στα παπούτσια του 2018. Όλα τα στιλ, σχέδια και χρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν και έρχονται από την πασαρέλα κατευθείαν στα πόδια σου για να διανύσεις χιλιόμετρα κομψότητας.

Ψηλοτάκουνα, φλατ, στρογγυλά ή μυτερά, με απαλέ γραμμές ή έντονα και μοντέρνα κοψίματα, το σίγουρο είναι πως δεν περνούν απαρατήρητα.

Εντοπίσαμε τα πιο δημοφιλή trends στα παπούτσια για το 2018 και σου τα παραθέτουμε για να τα ξέρεις πρώτη και να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Παπαγιάννης - Παυλίδου: Η ανατριχιαστική περιγραφή του ξυλοδαρμού και ανάρτηση «φωτιά» της ηθοποιού στο Facebook! (Photo)

Πηγή: Bovary

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share