Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πράγματα που αξίζει να αγοράσεις στις εκπτώσεις από τα Zara!

11 Ιανουαρίου 2018 18:56
Πράγματα που αξίζει να αγοράσεις στις εκπτώσεις από τα Zara!

Sales time: Οι πιο έξυπνες και στιλάτες αγορές από το Zara αυτή τη στιγμή.

Οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει και εσύ μάλλον έχεις ήδη μία λίστα γραπτή ή στο μυαλό σου σχετικά με το τι θες να αγοράσεις αυτή τη σεζόν. Συνήθως σκέφτεσαι πρακτικά αλλά κατά τη γνώμη μου, όταν έχεις μπροστά σου μία μεγάλη περίοδο εκπτώσεων δύο είναι οι τρόποι που πρέπει να δράσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Φωτογραφίες - ντοκουμέντο από το εσωτερικό του αυτοκινήτου που βρήκε τραγικό θάνατο η 44χρονη!

Ο πρώτος έχει να κάνει με ανάγκες και κενά που έχει η ντουλάπα σου και θες να τα καλύψεις. Ένα παλτό, ένα τζιν, παπούτσια ή μία καλή τσάντα. Ο άλλος έχει να κάνει με πράγματα που είναι στη μόδα, τα έχεις εντοπίσεις, τα έχεις ζηλέψει, τα έχεις ήδη συνδυάσει και φανταστεί στο street style σου αλλά δεν τους είχες δώσει προτεραιότητα μέχρι τώρα και μάλλον ήρθε η σειρά τους. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, στα Zara θα βρεις αυτό που θες, εγώ σου ετοίμασα μία μικρή λίστα με 10 πράγματα που αξίζουν την προσοχή σου και πιθανότατα τα χρήματά σου.

1 Faux γούνινο παλτό - 49.99€

2 Embroidered δερμάτινη φούστα - 29.99€

3 Printed blazer - 25.99€

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά είναι τα ζώδια "πύραυλοι" στο κρεβάτι! Ειδικά το 6ο όταν σε “βάλει κάτω” θα ξεχάσεις και το όνομα σου!

4 Παστέλ, τζιν παντελόνι - 19.99€

5 Oversized, crochet πουλόβερ - 19.99€

6 Κόκκινο, τζιν μπουφάν - 29.99€

7 Over-the-knee μπότες - 19.99€

8 Καρό φόρεμα - 35.99€

9 Τσαντάκι - 22.99€

Πηγή: Lady Like

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share