Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εύκολοι τρόποι να μετατρέψεις το τζιν σου σε fashion item!

11 Ιανουαρίου 2018 16:32
Εύκολοι τρόποι να μετατρέψεις το τζιν σου σε fashion item!

Το jean είναι ίσως το πιο πολυφορεμένο κομμάτι κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας. Το φοράς στο γραφείο, το φοράς στη βόλτα για καφέ και το φοράς για να βγεις το βράδυ. Με μερικές απλές κινήσεις μπορείς φυσικά να το μετατρέψεις σε -πιο πολύ- fashion item.

Κάθε γυναίκα, όταν βρει το τζιν που της ταιριάζει, μάλλον δεν το αποχωρίζεται. Αν, λοιπόν, και εσύ βρήκες το δικό σου αγαπημένο μάλλον ήρθε η ώρα να το απογειώσεις με 3 απλά βήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όταν ο γιος του Τάκη Λουκανίδη και γυμναστής του "Πρωινού Καφέ" έπεφτε νεκρός σε τροχαίο! Η στενή του σχέση με την Ελένη Μενεγάκη

Τα κατάλληλα παπούτσια
Ποτέ μην υποτιμάς τη δύναμη των παπουτσιών. Είτε αυτά είναι μπότες, είτε τακούνια είτε ακόμη και sneakers. Μπορούν με ευκολία να μετατρέψουν ένα jeans outfit σε ένα ιδιαίτερο ντύσιμο. Και μπορούν φυσικά να αλλάξουν τελείως το ύφος της εμφάνισής σου. Έτσι, μπορείς από το πρωί μέχρι το βράδυ να είσαι in-style.

To μπλουζοφόρεμα
Ένας από τους καλύτερους συνδυασμούς της σεζόν είναι το φόρεμα πάνω από το παντελόνι σου και συγκεκριμένα πάνω από το αγαπημένο σου τζιν. Η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις είναι να φορέσεις ένα boyfriend jean και να απογειώσεις με την κατάλληλη επιλογή του robe dress.

Οι κάλτσες
H γοητεία της κάλτσας έτσι όπως έχει προταθεί από τις περισσότερες fashion bloggers πλέον, είναι αδιαμφισβήτητη. Πλέον μπορείς να τις βρεις σε διάφορα σχέδια, με διάφορες υφές και φυσικά με πολλά διαφορετικά αξεσουάρ. Έτσι, θα μετατρέψεις το Outfit σου σε κάτι τελείως διαφορετικό και ταυτόχρονα θα παραμείνεις ζεστή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις με το "μαύρο" στην πειρατική τηλεόραση στην Ελλάδα! Τι εντόπισαν οι Αρχές; Θα ξαναδοθεί το σήμα στους παράνομους συνδρομητές;

Πηγή:savoirville

 

Ροή ειδήσεων

Share