Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να φορέσεις φορέματα μέσα στο χειμώνα!

11 Δεκεμβρίου 2017 21:04
Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να φορέσεις φορέματα μέσα στο χειμώνα!

Τα παντελόνια είναι το πιο άνετο ρούχο τον χειμώνα γιατί σε κρατάει ζεστή αλλά και άνετη. Τι γίνεται όμως αν αγαπάς τα φορέματα και δε θες να τα αποφεύγεις με αιτία τον καιρό; Εμείς υποστηρίζουμε τα φορέματα για μέρα και νύχτα αρκεί να τα φορέσεις έτσι ώστε να μην κρυώνεις, να μη χρειάζεσαι πολύ χοντρά πανωφόρια και να νιώθεις όμορφη.
Ορίστε οι πιο αγαπημένοι μας τρόποι για να φορέσεις τα φορέματα σου και τον χειμώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Mango: Ένα τζιν που θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο αδύνατη και δεν κοστίζει ούτε 20 ευρώ! (Photo)

Mε μαύρο καλσόν

Ξεκάθαρα η πρώτη σου σκέψη για να διατηρήσεις τα πόδια σου ζεστά και άνετα. Για να πετύχεις ένα κλασικό look παράμεινε στο total black. Αν θες να ξεφύγεις από τόσο μαύρο φόρεσε το καλσόν σου με φορέματα σε χειμωνιάτικες αποχρώσεις και φρόντισε να υπάρχει λίγο μαύρο στην υπόλοιπη εμφάνιση σου. Αυτού του είδους τα καλσόν ταιριάζουν με mini ή midi μήκη, μη το δοκιμάσεις με maxi όσο ψηλή και αδύνατη κι αν είσαι.

Μαζί με το πουλόβερ σου

Τις λίγο πιο ζεστές μέρες μπορείς να αφήσεις το πανωφόρι στο σπίτι και να βάλεις μόνο ένα πουλόβερ πάνω από το φόρεμα σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικό: Πετούν τα ρούχα που φθάνουν για βοήθεια στη Μάνδρα από απλούς ανθρώπους!

Ξαφνικά αρχίσαμε να το βλέπουμε όλο και πιο συχνά και να μας αρέσει όλο και περισσότερο. Το μαύρο παντελόνι σου κάτω από το φόρεμα είναι μια λύση λίγο πιο ζεστή από το καλσόν. Φρόντισε το παντελόνι σου να έχει καλή εφαρμογή από υλικό που δεν αφήνει περιθώρια για επιπλέον όγκο, όπως το δέρματινο παντελόνι ή το denim. Mε τα sneakers σου θα είναι τέλειο.


Δε θα σου πω καθόλου ιδέες για το παλτό σου ή ένα πανωφόρι από ψεύτικη γούνα, αυτά τα έχουμε λύσει από καιρό.

Πηγή:savoirville

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share