Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εύκολοι τρόποι να συνδυάσεις το φούτερ σου τις μέρες που βαριέσαι!

10 Δεκεμβρίου 2017 16:10
Εύκολοι τρόποι να συνδυάσεις το φούτερ σου τις μέρες που βαριέσαι!

Κάνε το αγαπημένο σου hoodie ένα στιλάτο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου.

Φέτος το street style έχει επιτρέψει να σπάσουν πολλά άτυπα στιλιστικά ταμπού. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί συνδυασμοί που μέχρι σήμερα θεωρούνταν λάθος, τώρα πια είναι ένας τρόπος να κάνεις λίγο πιο ενδιαφέρον το καθημερινό σου στιλ. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με το hoodie σου, που μέχρι πρόσφατα φορούσες με τη φόρμα, άντε και με το τζιν παντελόνι σου και κυρίως σε χαλαρές περιστάσεις.

Αυτή τη σεζόν όμως, το φούτερ αναβαθμίζεται, αρκεί να κάνεις τους σωστούς συνδυασμούς. Παίρνει το ρόλο ενός casual-athletic πουλόβερ και ανανεώνει το street style σου. Για να πάρεις έμπνευση, οι παρακάτω συνδυασμοί θα σου δώσουν ιδέες για να βγάλεις το φούτερ από την ντουλάπα σου και να το εντάξεις στο στιλ της καθημερινότητας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Ο πρώτος νικητής για τα 10.000€ που θα φέρει τα πάνω κάτω! Το πιο περίεργο αγώνισμα και ο ξέφρενος χορός του Κατσινόπουλου με τον Μαυρίδη!

Φόρεσέ το με το ψηλόμεσο παντελόνι και την καμπαρντίνα σου για ένα minimal outfit.

Μπορείς άνετα να το φορέσεις με το τζιν σου και τα sneakers και μαζί με το faux γούνινο παλτό σου θα έχεις ένα super cool αποτέλεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz!

Βάλε το φούτερ σε ένα androgynous outfit και χάρισέ του μια sportive πινελιά που θα το κάνει ιδανικό ακόμα και για μία πρωινή casual εμφάνιση.

Για σένα που τολμάς με το στιλ σου, αυτή είναι μία πολύ καλή ιδέα για να δοκιμάσεις. Συνδύασε το φούτερ σου με μία floral φούστα και τα sneakers σου και απογείωσε το street look σου.

Πηγή:Lady like

 

Ροή ειδήσεων

Share