Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χτενίσματα για φορέσεις τον σκούφο σου όσο πιο στιλάτα γίνεται!

8 Δεκεμβρίου 2017 19:31
Χτενίσματα για  φορέσεις τον σκούφο σου όσο πιο στιλάτα γίνεται!

Αν και εσύ είσαι ένα από τα κορίτσια που δεν το τολμoύν συχνά καθώς φοβούνται πως θα χαλάσουν τα μαλλιά τους, τότε ήρθαμε εμείς για να σου δώσουμε τις πιο όμορφες προτάσεις που θα διώξουν κάθε σου αμφιβολία. Είναι η εποχή του. Εμείς θα σου προτείνουμε τα κατάλληλα χτενίσματα για να φαίνεται υπέροχο πάνω στα μαλλιά σου!

Η διπλή πλεξούδα
Ένα από τα αγαπημένα μας χτενίσματα είναι οι διπλές πλεξούδες. Αυτό το χειμώνα μπορείς να τις συνδυάσεις και με το αγαπημένο σου σκουφάκι και να παραμείνεις στιλάτη! Τι καλύτερο λοιπόν, από το να έχεις good hair day και άποψη;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Πολύ δυσάρεστη εξέλιξη στην υπόθεση του 19χρονου μοντέλου με την κοκαΐνη!

Η μονή πλεξούδα
Αν είσαι φαν του κλασικού τότε μάλλον η κατάλληλη πλεξούδα για να τη συνδυάσεις με το σκουφάκι σου, είναι η μονή. Τα μαλλιά σου θα φαίνονται κατάλληλα στρωμένα και δε θα ανησυχείς στιγμή για τις τρίχες που μπορεί να πετάνε. Δεν είναι τέλειο;

Η πλεξούδα στο πλάι
Μπορεί αυτό το λουκ να σου μοιάζει παρόμοιο με τα δύο προηγούμενα αλλά αν το παρατηρήσεις προσεκτικά θα συνειδητοποιήσεις πως το σετάρισμα της πλεξούδας μπροστά αλλάζει όλη την προοπτική. Για εσένα, λοιπόν που θες το κάτι διαφορετικό αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να φορέσεις το σκουφάκι σου.

Τα κυματιστά μαλλιά
Όλα τα κορίτσια αγαπάμε τα μαλλιά μας έτσι. Αυτό παρόλα αυτά που μας ενθουσιάζει ακόμη περισσότερο είναι να καταφέρουμε να βρούμε ένα τέλειο σκουφάκι για να δείχνουμε ακόμη πιο stylish. Μια εύκολη και πολύ επίκαιρη επιλογή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η εκπομπή του Epsilon που κόβεται μετά από εντολή του Ιβάν Σαββίδη!

Πηγή:savoir ville

 

Ροή ειδήσεων

Share