Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οι πιο στιλάτες ιδέες: Τα πιο εντυπωσιακά πανωφόρια που μπορείς να φορέσεις αυτή την εποχή! (Photo)

6 Δεκεμβρίου 2017 09:10
Οι πιο στιλάτες ιδέες: Τα πιο εντυπωσιακά πανωφόρια που μπορείς να φορέσεις αυτή την εποχή! (Photo)

Είναι η εποχή που φοράμε χοντρά πανωφόρια, καθώς το κρύο έχει αρχίσει να γίνεται αρκετά τσουχτερό.

Τα παλτό, τα μπουφάν, οι γούνες (faux), τα χνουδωτά jackets, όλα είναι στη διάθεσή σου για να εξασφαλίσεις στιλάτα και ζεστά σύνολα για τις καθημερινές σου, all day εμφανίσεις.

Φέτος, είναι ιδιαίτερα δημοφιλή τα γούνινα πανωφόρια αλλά και τα πανωφόρια με χρώμα: το γκρι, το κόκκινο, το πράσινο, αλλά και τα καρό είναι οι πιο δυνατές επιλογές που μπορείς να κάνεις για να είσαι στη μόδα της σεζόν.

Πάμε, όμως, να δούμε αναλυτικά όλα τα πανωφόρια και παλτό που χρειάζεσαι αυτή την εποχή:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα Ζώδια των ημερών by MagicF’Ariel...

Ένα μπεζ παλτό: Πέρα από το κλασικό μαύρο παλτό, στη γκαρνταρόμπα σου πρέπει να έχει πάντα μια θέση κι ένα μπεζ ή καμηλό παλτό. Είναι εξίσου κλασικό, διαχρονικό, must και μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα.

Ένα γούνινο πανωφόρι: Φέτος, τα γούνινα πανωφόρια έχουν την τιμητική τους, διάλεξε ένα στη γλυκιά απόχρωση του ροζ, ενώ και τα υπόλευκα είναι εξίσου κομψή επιλογή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαν σήμερα - 06 Δεκεμβρίου 2008: Όταν ο 16χρονος Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος έπεφτε νεκρός από πυρά αστυνομικού!

Ένα φουσκωτό μπουφάν: Τα puffer coat είναι μια σίγουρη casual επιλογή, το πράσινο χρώμα είναι μια πολύ in fashion επιλογή για φέτος.

Ένα πανωφόρι με ζώνη: Τα παλτό με ζώνη που δένει στη μέση είναι μια μοντέρνα επιλογή, το γκρι χρώμα είναι επίσης ιδανικό για την εποχή.

Ένα shearling coat (χοντρό μάλλινο παλτό): Τα παλτό… «προβατάκια» είναι ζεστά και στιλάτα, ιδανικά για casual outfits.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ροζ βίντεο και η ατζέντα που ανατρέπει την υπόθεση: Θρίλερ με την αυτοκτονία της 22χρονης Λίνας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο!

Ένα fluffy πανωφόρι: Απαλά και ζεστά, τα «χνουδωτά» πανωφόρια είναι μια ακόμα επιλογή που μπορείς να κάνεις. Συνδυάζονται άψογα με τζιν και φορέματα.

Ένα μακρύ καρό παλτό: Το καρό φέτος είναι μόδα, διάλεξε ένα μακρύ παλτό για τη σεζόν.

Πηγή: joytv.gr

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share