Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Εσύ θα δεχτείς την πρόκληση; - Αυτή η τάση είναι το απόλυτο must για φέτος τον χειμώνα! (Photo)

5 Δεκεμβρίου 2017 09:24
Εσύ θα δεχτείς την πρόκληση; - Αυτή η τάση είναι το απόλυτο must για φέτος τον χειμώνα! (Photo)

Από τα catwalks μέχρι το Instagram, μια ακόμα τάση για τον φετινό χειμώνα φαίνεται ότι είναι το καρό.

Πρόκειται για ένα σχέδιο που λατρεύουν να φοράνε οι γυναίκες τον χειμώνα, γι’αυτό και μπορείς να το βρεις σε αρκετές παραλλαγές, συνδυάζεται με πολλούς τρόπους και μπορεί να δώσει κομψότητα και στιλ σε ένα look. Βρες λοιπόν τον κατάλληλο τρόπο να το εντάξεις στη ντουλάπα σου και αναζήτησε τα ρούχα που χρειάζεται να πάρεις. Πάρε ιδέες από τα παρακάτω looks για το πως μπορείς και εσύ κάνεις το καρό ένα με το στιλ σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πάρτι με... ναρκωτικά στον "κόσμο των επωνύμων"! Ραγδαίες αποκαλύψεις από πασίγνωστο σχεδιαστή μόδας! (video)

Παλτό

Σίγουρα χρειάζεσαι ένα παλτό για τον χειμώνα, μία safe επιλογή για να βάλεις το καρό στην καθημερινότητα σου είναι να επενδύσεις σε ένα παλτό με το συγκεκριμένο print.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads trailer: Η δυσαρέσκεια του Αλεξάνδρου και το παράπονό του από τον Αναδιώτη! Το συγκλονιστικό αγώνισμα για την δεύτερη ατομική ασυλία (video)

Μίνι φούστα

Μία μίνι φούστα είναι απαραίτητη στη ντουλάπα κάθε γυναίκας. Αντί λοιπόν να αγοράσεις πάλι μία μονόχρωμη φούστα επέλεξε μία καρό και παίξε με τους συνδυασμούς για να δώσεις έξτρα δώσεις στιλ στην εμφάνισή σου.

Υφασμάτινο παντελόνι

Είναι άνετο μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ, από το γραφείο μέχρι μία βραδινή έξοδο.

Blazer

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Ταξί παρέσυρε την Σοφία Αλιμπέρτη! Εσπευσμένα στο χειρουργείο η ηθοποιός!

Έχει κάνει την εμφάνιση από τις αρχές του φθινοπώρου και το βλέπεις να φοριέται συνέχεια. Το καρό blazer είναι ικανό να μετατρέψει ένα απλό ντύσιμο σε κάτι κομψό και στιλάτο, γι’αυτό και το αγαπούν οι περισσότερες γυναίκες. Φόρεσέ το με το τζιν και τα αθλητικά σου από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Κασκόλ

Εάν δεν είσαι από τους τολμηρούς και προτιμάς τα ρούχα σου να είναι σε μονόχρωμους τόνους, μπορείς να αγοράσεις ένα χοντρό καρό κασκόλ, που θα σε συντροφεύει όλες τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Πηγή: youweekly.gr

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share