Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Οι ωραιότερες τσάντες της σεζόν!

24 Νοεμβρίου 2017 17:09
Οι ωραιότερες τσάντες της σεζόν!

Το κορυφαίο γυναικείο αξεσουάρ έχει φέτος την τιμητική του.

Φέτος, οι τσάντες έχουν "προσωπικότητα". Όχι, δεν εννοούμε ότι το κορυφαίο γυναικείο αξεσουάρ (για άλλες μετά, για άλλες πριν τα παπούτσια) αλλάζει χαρακτήρα σε σχέση με παλιότερα- αλλά ίσως επαναπροσδιορίζει τη θέση του στον fashion χάρτη.

Φέτος, τα μεγέθη είναι μικρότερα- οι (τόσο χρηστικές) oversized shopper τσάντες δεν βρίσκονται πια παντού- αλλά πρωταγωνιστούν το χρώμα, τα layers, οι υφές και τα ασυνήθιστα prints.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Style Rocks - αποκλειστικό! Δείτε για πρώτη φορά τους συντρόφους των κοριτσιών! Ποιας σας αρέσει περισσότερο;

Οι τσάντες της φετινής σεζόν δεν θα περάσουν απαρατήρητες- μάλιστα, συχνά θα ολοκληρώνουν εκείνες το outfit.

Ο οίκος Βalenciaga λάνσαρε τριγωνικές τσάντες σε έντονα χρώματα, τα fanny-pack επέστρεψαν και η δημοφιλής Dionysus bag του Gucci είναι ανάμεσα στις πιο hot τάσεις.

Οι ογκώδης τσάντες κρατιούνται πλέον και σαν oversized φάκελος (όπως είδαμε να κάνει η Victoria Beckham), και η δημιουργικότητα των designers εστιάζει εξίσου στο χερούλι αλλά και το σχήμα.

Αν και η αξία ενός κλασικού κομματιού δε συγκρίνεται με τίποτα, φέτος ίσως είναι η σεζόν που αξίζει να τολμήσεις και να επενδύσεις σε μια statement τσάντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός βόμβα για Ελληνίδα παρουσιάστρια! Μετά από 6 χρόνια διέλυσαν τα πάντα σε μια στιγμή!

Πηγή:madame figaro.gr

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share