Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτά είναι τα χρώματα που σε προκαλούν να τα φορέσεις τη νέα σεζόν!

24 Νοεμβρίου 2017 11:30
Αυτά είναι τα χρώματα που σε προκαλούν να τα φορέσεις τη νέα σεζόν!

Κοίτα, ψέματα δε θα πω: λατρεύω το μαύρο. Παρόλα αυτά φέτος ήρθε η στιγμή να αλλάξω λίγο τις εμφανίσεις μου. Αποφάσισα λοιπόν, ότι πρέπει να βάλω λίγο χρώμα στην ζωή μου.

Και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό, να ξέρεις. Αγαπώ το χρώμα. Και ειδικά, τα τελευταία χρόνια που οι τάσεις μας καλούν να βάλουμε χρώμα στις εμφανίσεις μας, είναι ακόμη πιο εύκολο να βρούμε στην αγορά μια μεγαλύτερη γκάμα αποχρώσεων και διαφορετικών ειδών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Χ. Άρχο! (video)

Πριν όμως προλάβεις να βγεις στα μαγαζιά και να αρχίσεις να ψωνίζεις κόκκινα και ροζ παστέλ ρούχα (όλα τάσεις φέτος), εγώ σου προτείνω να πας τις αγορές σου, ένα βήμα πιο… μπροστά!

Σύμφωνα με τις Spring 2018 συλλογές λοιπόν, μπορούμε από τώρα να προβλέψουμε ποια χρώματα θα φορεθούν από την νέα χρονιά. ΟΚ, το 2018 δεν είναι μακριά, παρόλα αυτά, εσύ μπορείς να αρχίσεις από τώρα να ενσωματώνεις αυτές τις αποχρώσεις στις εμφανίσεις σου, γιατί απλά θα τις αναβαθμίσουν αμέσως!

Πορτοκαλί

Calvin Klein Spring 2018

Κίτρινο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: "Ραγδαία επιδείνωση του καιρού! Που θα ρίξει καταιγίδες και που θα έχει παγωνιά;"

Self-Portait Spring 2018

Mοβ παστέλ

Tibi Spring 2018

Gender Neutrals

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 24/11/2017 by MagicF’Ariel!

Michael Kors Spring 2018

Ηot pink

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share