Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πως να φορέσεις σωστά τα αξεσουάρ στην καθημερινότητά σου!

16 Νοεμβρίου 2017 16:00
Πως να φορέσεις σωστά τα αξεσουάρ στην καθημερινότητά σου!

Η μόδα απαιτεί αξεσουάρ. Προσθέστε στο καθημερινό σας outfit τη τσάντα που θα τονίσει το στυλ σας, ανακατέψτε με κομψά κοσμήματα και τέλος, στολίστε το αποτέλεσμα με ένα σκουφάκι ή καπέλο. Η συνταγή θα πετύχει αν προσαρμόσετε το στυλ των αξεσουάρ ανάλογα με την ώρα και την περίσταση. Προτιμήστε πιο διακριτικά αξεσουάρ το πρωί ή προσέξτε μόνο ένα απ΄αυτά να είναι έντονο π.χ. συνδυάστε ένα total black look με μια τσάντα με print.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο «φτωχός» Κωστόπουλος έφαγε 5 μήνες φυλακή για ακάλυπτες επιταγές! Τι είπε στο δικαστήριο που γέλασαν μέχρι και τα έδρανα!

Ο τίτλος του passé partout αξεσουάρ ανήκει στα δαχτυλίδια. Ταιριάζουν με ό,τι κι αν φορέσουμε, αναβαθμίζουν το στυλ μας και πρέπει να τα επιλέγουμε σε κάθε μας εμφάνιση.

Τα κοσμήματα γενικότερα προσθέτουν ύφος στο στυλ μας. Ένα παλιό trend που επέστρεψε στο χώρο των αξεσουάρ είναι τα choker. Τα choker έχουν ενσωματωθεί στο all day outfit και κάνουν τις εμφανίσεις μας πιο rock. Ανανεώστε, λοιπόν, το στυλ σας με κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια και σκουλαρίκια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα οικογενειακή τραγωδία σοκάρει: Μάνα μαχαίρωσε στον λαιμό τον 8χρονο γιο της!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιτέλους ευχάριστο νέο από την τραγωδία στην Μάνδρα!

Ένα statement αξεσουάρ που αγκαλιάζει το σώμα και ανανεώνει το look μας είναι οι ζώνες. Αρκεί η πιο απλή ζώνη για να δείξει το outfit μας πιο κομψό. Ιδιαίτερα εντυπωσιακές είναι οι ζώνες-κοσμήματα που μπορούν να φορεθούν τόσο με τζιν παντελόνια, όσο και με ένα βραδινό φόρεμα. Προσέξτε να τις προσαρμόσετε στο σωστό ύψος της μέσης, ώστε να αναδεικνύεται το σώμα σας όπως πρέπει.

Αγαπημένα αξεσουάρ που πολλοί φοβούνται να φορέσουν για να μη φανεί το look τους υπερβολικό είναι τα σκουφάκια και τα καπέλα. Είναι σίγουρο πως συνδυάζονται αρμονικά με το στυλ μας, αρκεί να αισθανόμαστε άνετα όταν τα φοράμε.

Πηγή: yang.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share