Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε το πιο άνετο outfit για την εγκυμοσύνη της! - Η ολόσωμη φόρμα που πρέπει να αποκτήσετε!

14 Νοεμβρίου 2017 12:54
Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε το πιο άνετο outfit για την εγκυμοσύνη της! - Η ολόσωμη φόρμα που πρέπει να αποκτήσετε!

Διανύει τον 5ο μήνα της πρώτης εγκυμοσύνης και δεν κρύβει το πόσο ευτυχισμένη είναι και πόσο ήθελε αυτό το μωρό.

Και μπορεί η Αθηνά Οικονομάκου να συνεχίζει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ωστόσο φροντίζει να βρίσκει χρόνο να χαλαρώνει και να απολαμβάνει αυτή την ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: "Έπεσε" το Twitter για την υποψηφιότητα Ζαμπίδη! Το απίστευτο κράξιμο για τον Iron Mike και η... αποθέωση!

Η κυριακάτικη, λοιπόν, βόλτα της στην Κηφισιά τη βρήκε ντυμένη μ’ ένα πολύ άνετο outfit, ιδίως για την κατάστασή της: η ηθοποιός φορούσε μια casual jumpsuit με φερμουάρ, σε μαύρο χρώμα, από τη συλλογή Esmara By Heidi Klum ( τη σειρά δηλαδή που το διάσημο μοντέλο σχεδίασε για τα Lidl), ένα denim jacket (από τα Salt & Peppe) και ένα ζευγάρι sock sneakers σε μαύρο χρώμα με λευκή σόλα (από τη Luigi Footwear).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Τα ουρλιαχτά γνωστής Ελληνίδας παρουσιάστριας στον σύντροφό της έξω από νυχτερινό κέντρο της Αθηνάς!

Sometimes this is all you need, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, δηλαδή «καμιά φορά αυτό είναι το μοναδικό που χρειάζεσαι» αναφερόμενη φυσικά στη βόλτα της. Ωστόσο, δεν θα μπορούσαμε να μη σκεφτούμε ότι μια τόσο άνετη εμφάνιση, που είναι και τόσο στιλάτη, είναι αυτό που χρειαζόμαστε πολλές φορές!

Πηγή: youweekly.gr

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share