Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κόκκινο: Πως να φορέσεις το απόλυτο χρώμα του φετινού χειμώνα!

16 Οκτωβρίου 2017 14:03
Κόκκινο:  Πως να φορέσεις το απόλυτο χρώμα του φετινού χειμώνα!

Κάθε σεζόν έχει αδιαμφισβήτητα τα χρώματά της. Αποχρώσεις που είχαμε σχεδόν ξεχάσει, ή καταχωνιάσει στο βάθος της ντουλάπας μας έρχονται ξαφνικά στην "πρώτη γραμμή" και μετατρέπονται σε hot τάσεις που ανυπομονούμε να (ξανά)υιοθετήσουμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Μυστήριο με την τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Τι περίεργο είδαμε σήμερα στις 06:00 τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας;

Φέτος, το κόκκινο είναι το νέο μαύρο. Σχεδόν κάθε συλλογή που παρουσιάστηκε στις Εβδομάδες Μόδας του περασμένου Φεβρουαρίου είχε ένα total red look ή έστω κάποιο κομμάτι σε έντονο κόκκινο- κανένα άλλο χρώμα δεν ήταν τόσο παρόν όσο αυτό. Και τώρα που η σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017-2018 έφτασε, οι βιτρίνες και το Instagram feed το επιβεβαιώνουν.

Ένα ζευγάρι sock boots, μια ογκώδης τσάντα, ένα παλτό, ένα oversized jacket, ένα ημιδιάφανο πουκάμισο: ένα κομμάτι αρκεί για να προσθέσει το κόκκινο σε ένα σύνολο, αλλά εκείνο που πραγματικά κάνει τη διαφορά είναι ένα total red look που μαγνητίζει τα βλέμματα και τις εντυπώσεις.

Το κόκκινο συμβολίζει την αγάπη αλλά φωνάζει αυτοπεποίθηση και αυθόρμητη διάθεση- όπως μια κατακόκκινη τσάντα σε ένα γκρι, επαγγελματικό κοστούμι. Τόλμησέ το σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς- ο μινιμαλισμός δεν του ταιριάζει, βγες έξω από τα συνηθισμένα και "μιμήσου" τον έντονο χαρακτήρα σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην ελληνική showbiz: Αγαπημένο ζευγάρι ξανά μαζί... 30 χρόνια μετά τον χωρισμό του!

Άλλωστε, μια πρόσφατη έρευνα ανέδειξε το κόκκινο, ως το χρώμα που κολακεύει τους περισσότερους ανθρώπους. Τι άλλο περιμένεις για να το δοκιμάσεις;

Πηγή: madamefigaro.gr

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share