Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σου αρέσουν και εσένα τα χουχουλιάρικα παλτό; Αν ναι θα λατρέψεις το νέο trend του χειμώνα!

7 Οκτωβρίου 2017 12:40
Σου αρέσουν και εσένα τα χουχουλιάρικα παλτό; Αν ναι θα λατρέψεις το νέο trend του χειμώνα!

Το παλτό-μπουφάν που θα ζεστάνει τις καρδιές μας.

Τα παλτό είναι σαν τα παπούτσια. Ποτέ δεν είναι αρκετά. Καθώς τα χειμερινά ρούχα αρχίζουν και πιάνουν περισσότερο χώρο στη ντουλάπα, είναι λογικό να σας περνούν σκέψεις για νέα κομμάτια που θα ανανεώσουν τη συλλογή σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις του Φθινοπώρου από τον Κώστα Λεφάκη!

Φέτος, λέμε ναι σε αδιάβροχα, σε μακριά μαντό σε καμηλό, αλλά και σε κόκκινο χρώμα. Εκτός όμως από αυτές τις τάσεις, το σχέδιο που έχει ήδη αγαπηθεί και φέτος θα φορεθεί με μανία είναι το λεγόμενο shearling coat.

Μιλάμε γι' αυτό το fluffy παλτό με τη χνουδωτή υφή που φτάνει στο ύψος της μέσης (ίσως και λίγο πιο κάτω), μοιάζει με γούνα από πρόβατο και μπορεί να απογειώσει τα καθημερινά σας λουκ.

Το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κανείς όταν το βλέπει είναι πόσο ζεστόμπορεί να είναι, πράγμα που το κάνει ιδανικό για τις πρώτες εξορμήσεις στις εξοχές και στις ορεινές περιοχές όπου η θερμοκρασία είναι ούτως ή άλλως πιο χαμηλή αφού δεν προταστατεύει μόνο από το κρύο, αλλά και από αυτή τη διαπεραστική υγρασία που μπορεί να σου «τρυπήσει» τα κόκκαλα.

Με άλλα λόγια, είναι το κατάλληλο πανωφόρι για όσες δηλώνουν «κρυουλιάρες».

Είτε υπερμεγέθες, είτε πιο «μεσάτο», συνήθως κυκλοφορεί σε γήινα και λευκά χρώματα, αλλά οίκοι όπως ο Max Mara και αλυσίδες όπως το Τop Shop έχουν βγάλει τις δικές τους εκδοχές και μάλιστα σε ιδιαίτερες αποχρώσεις, όπως το millenial pink που βλέπετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Δεν φαντάζεστε με πόσα λεφτά στην τσέπη έφυγε η Εύη Ιωαννίδου από το Nomads! Κρατηθείτε…

Σε κάθε περίπτωση, όποια απόχρωση κι αν σας «κλείσει το μάτι», το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό το παλτό-μπουφάν που ξεκίνησε ως κομμάτι του street style, θα γίνει το κομμάτι-κλειδί για τις πιο casual chic εμφανίσεις σας.

Συγκεντρώσαμε προτάσεις και τρόπους για να δείτε πως φοριέται τώρα από τις fashion influencers του Instagram!

Πηγή: bovary.gr

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share