Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τα prints που θα κυριαρχήσουν στα ρούχα το φθινόπωρο!

20 Σεπτεμβρίου 2017 17:20
Τα prints που θα κυριαρχήσουν στα ρούχα το φθινόπωρο!

To φλοράλ είναι ένα μοτίβο που το αγαπάμε και το φορέσαμε πολύ το καλοκαίρι. Και θα συνεχίσουμε να το φοράμε, μόνο που το φθινόπωρο που ξεκίνησε δεν θα κολλήσουμε μόνο σε αυτό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - γκάφα: Μας δουλεύουν; Την ώρα που οι Αγωνιστές μάζευαν την καλύβα τους, δεν φαντάζεστε τι εμφανίστηκε από πίσω τους! (photos)

Υπάρχουν 3 Prints τα οποία μας αρέσουν και συνδυάζονται εύκολα με όλα μας τα ρούχα, σε όλες μας τις εξόδους και τις διαθέσεις μας…

Καρό, ριγέ, πουά: Τα prints του φθινοπώρου και πώς να τα φορέσετε!

Καρό: Τα μικρά τετραγωνάκια είχαν την τιμητική τους το καλοκαίρι και συνεχίζουν! Ταιριάζουν με τζιν, σακάκια, παντελόνια και φούστες. Φυσικά, μπορεί να τα δείτε και μόνο τους σε φορέματα, πουκάμισα, σακάκια!

Ριγέ: Ένα pattern που μας αρέσει όλες τις εποχές. Το φορούν όλες οι ηλικίες και σίγουρα αν το συνδυάσουμε σωστά δίνει πόντους στο κορμί μας. Οι επιλογές πάρα πολλές! Μάλιστα, ακόμα πιο ωραίες είναι εκείνες που ξεφεύγουν από το κλασικό άσπρο μαύρο.

Πουά: Θυμίζει κάτι από τα παλιά, ρομαντικό και ρετρό επέστρεψε δυναμικά για να ομορφύνει το φθινόπωρό μας. Tops ή φορέματα, πουκαμίσες ή διακριτικές φούστες είναι πάντα ένα print που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - Twitter: Επικό γλέντι από τους χρήστες! "Δεν σας άρεσε το παζελ...φάτε τώρα τα μπουγκιά..."

Εσείς ποια θα διαλέξετε;

πηγή: infowoman.gr

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share