Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτό είναι το κολάν που θα φοράμε κάθε ώρα!

19 Σεπτεμβρίου 2017 17:30
Αυτό είναι το κολάν που θα φοράμε κάθε ώρα!

Ολίβια Παλέρμο έχει την μαγική ικανότητα και την τύχη, λόγω ονόματος, να παίρνει χαμπάρι τις πιο hot κυκλοφορίες σε ρούχα και αξεσουάρ πριν αυτές προλάβουν να γίνουν τάση για όλους τους υπόλοιπους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret: Συντετριμμένη η Κατερίνα Νάκα! Μόλις αποχώρησε από το παιχνίδι έμαθε ότι πέθανε ο πατέρα της! Λύγισε στο πλατό της Καινούργιου! (video)

Και κατά καιρούς το έμπειρο μάτι της έχει παθιαστεί με διάφορα εντυπωσιακά κομμάτια τα οποία την έχουμε δει να φοράει ξανά και ξανά.

Υπάρχει όμως ένα ρούχο που η Ολίβια δεν φοράει συχνά κι αυτά είναι τα κολάν. Αντίθετα προτιμά τα skinny jeans ή τα pencil παντελόνια οπότε το γεγονλός ότι τον τελευταίο καιρό την έχουμε δει πολλές φορές με ένα συγκεκριμένο κολάν μας έβαλε ακόμα περισσότερο στη διαδικασία να το αναζητήσουμε στο διαδίκτυο.

Η πιο διάσημη ίσως fashion guru στον πλανήτη έχει πάθει εμμονή με τα κολάν της εταιρίας Koral τα οποία πραγματικά έχουν την τέλεια εφαρμογή και είναι φτιαγμένα από ένα ελαφριά γυαλιστερά υλικό που αγκαλιάζει τέλεια το σώμα ενώ το γεγονός ότι είναι ψηλοκάβαλα βοηθάει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην αγορά: Χρεωκόπησε πασίγνωστη εταιρεία με εκατομμύρια πελάτες στην Ελλάδα!

πηγή: womantoc.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share