Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το μοναδικό ρούχο που προτίμησαν τα fashion icons στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης!

17 Σεπτεμβρίου 2017 19:20
Το μοναδικό ρούχο που προτίμησαν τα fashion icons στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης!

Aυτό το ρούχο εδώ και αρκετούς μήνες έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των street style εμφανίσεων διάσημων fashion bloggers.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζάκυνθος: Φωτιά σε δασική περιοχή του νησιού!

To διαχρονικό print που το χαρακτηρίζει, αποτελεί μια από τις hot τάσεις αυτής της σεζόν. Συνδυάζεται είτε με τζιν παντελόνι είτε με παντελόνα, με μεταλλιζέ φούστα και ankle boots, με ένα πουκάμισο, με ένα Τ-Shirt ή ένα logo tee.

Είναι επιβλητικό και ιδανικό για ένα preppy chic office look. Ο λόγος για το καρό blazer, ένα από τα τοπ must have αυτής αλλά και της επόμενης σεζόν. Η διακριτική και διαχρονική γοητεία και δύναμη του καρό εκπέμπεται από τις εμφανίσεις των street style σταρ στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.

Καρό: το print που αν φορεθεί με μια stylish ματιά μπορεί να απογειώσει τις εμφανίσεις μας. Φέρνοντας ένα vintage αέρα κομψότητας δίνει μια νότα εκλεκτικού στιλ σε καθημερινούς συνδυασμούς στην πόλη. Η αξία του καρό δεν πέφτει ποτέ και η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου υπογραμμίζει την ανθεκτική στο χρόνο, αξία του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναθηναϊκός: Συλλαλητήριο οπαδών κατά Αλαφούζου στην Λεωφόρο!

Ενα καρό blazer θεωρείται κομμάτι-κλειδί και μπορεί να κάνει το outfit σου να δείχνει «μελετημένο».

To ευέλικτο jacket μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε στιλιστική «πρόκληση» και γι’αυτό αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στην γιορτή της μόδας στο Λονδίνο.

Δείτε πώς το συνδυάζουν τα It Girls στις εμφανίσεις τους στους δρόμους του Λονδίνου.

Estampados de cuadros, aires cowboy y Alexa Chung. We love London (y su #streetstyle en #LFW). (Fotografía: @collagevintage2)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue España (@voguespain) στις

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share