Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ελένη Μενεγάκη: Η πιο στυλάτη εμφάνιση της ever! Μας έκανε να θέλουμε να την χειροκροτήσουμε! (Photo)

5 Σεπτεμβρίου 2017 18:13
Ελένη Μενεγάκη: Η πιο στυλάτη εμφάνιση της ever! Μας έκανε να θέλουμε να την χειροκροτήσουμε! (Photo)

Περιμέναμε με αγωνία την νέα φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη, αφού επί τρεις μήνες είχαμε δει πολύ ωραία στιγμιότυπα από τις διακοπές της, καθώς και μια ανυπέρβλητη λήψη με ένα καπέλο και παρεό που συμβόλιζε ολόκληρο το ελληνικό καλοκαίρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Το πτώμα του Μάριου έχει..." - Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τα οστά που βρέθηκαν στην Μάνη! Ραγδαίες εξελίξεις (video)

Και όταν αυτή η φωτογραφία ήρθε, έκανε ακριβώς αυτό που ξέρει να κάνει καλά: Eντύπωση. Η Ελένη Μενεγάκη με ένα υπέροχο φόρεμα, επιτομή της κομψότητας, κάτι ενδιάμεσα σε Grecian Chic και Charleston και από κάτω ασημί πέδιλα ( με τον καλύτερο τρόπο που μπορούν να φορεθούν ). Δείτε τη:

Eπομένως κυρίες μου, αν πραγματικά θέλετε να εντυπωσιάσετε με την φινέτσα σας, επιλέξτε αυτό το στυλ ντυσίματος. Ένα λευκό φόρεμα το οποίο να συνδυάζει κλασσικά και μοντέρνα στοιχεία και που θα αναδεικνύει τα δυνατά σημεία του σώματός σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Ο κούκλος Έλληνας ηθοποιός που μπαίνει στην σειρά για το ζευγάρι των 20αρηδων! (photo)

ΑΝ προσέξατε, η Ελένη δείχνει λίγη σάρκα, δεν εκθέτει πολύ το σώμα της. Είναι ακριβώς όσο πρέπει για να δείχνει αισθησιακή και φινετσάτη. Πιο δροσερή από ποτέ και με πολύ ωραία πόζα, η Μενεγάκη σε μια από τις καλύτερες φωτογραφίες της. Της ευχόμαστε το ίδιο και για τη σεζόν της.

Πηγή: youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share