Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οι φράσεις που όλοι οι εργαζόμενοι στην Vogue θέλουν να ακούσουν από την Anna Wintour και η μια που δεν θέλουν ούτε καν να σκεφτούν (photo)

17 Αυγούστου 2017 18:33
Οι φράσεις που όλοι οι εργαζόμενοι στην Vogue θέλουν να ακούσουν από την Anna Wintour και η μια που δεν θέλουν ούτε καν να σκεφτούν (photo)

Υπάρχει μια φράση που κυκλοφορεί στα γραφεία και τους διαδρόμους της Vogue, η οποία, όπως αναφέρουν η εργαζόμενοι, είναι η υψηλότερη μορφή κολακείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πιο δημοφιλής τηλεοπτική σειρά αντιγράφει μια αγαπημένη παιδική ταινία και ιδού η απόδειξη: Το κοπιάρισμα του ΣΡΕΚ από το GOT (video)

Η φράση έρχεται κατευθείαν από την κορυφή. Δηλαδή από το γραφείο της Αννα Γουίντουρ. Η αρχισυντάκτρια της «βίβλου» της μόδας, δεν είναι εύκολα προσβάσιμη. Αν και τα πάντα περνούν από τα χέρια της, η ίδια δεν έχει ούτε το χρόνο (και μάλλον ούτε τη διάθεση) να βλέπει κάθε έναν από τους εργαζόμενους ξεχωριστά, για τους αντίστοιχους επάινους ή επιπλήξεις.

Σύμφωνα με ένα νέο άρθρο, η σιδηρά κυρία της μόδας και του περιοδικούαφήνει σημειώματα με τη φράση «AWOK». Τα τέσσερα πολυπόθητα γράμματα διαβάζονται ως «Anna Wintour OK», και είναι το σήμα έγκρισης για το έργο των στελεχών.

«Κανένας συντάκτης / στυλίστας / καλλιτεχνικός διευθυντής δεν θα ξεχάσει ποτέ το πρώτο του «AWOK», γράφει ο Chioma Nnadi, διευθυντής ειδήσεων μόδας της Vogue.com.

Για να γιορτάσει την 125η επέτειο του περιοδικού, ο εικονογράφος Jean Jullien δημιούργησε μια συλλογή από ψηφιακά αυτοκόλλητα με θέμα τη Vogue, τα οποία περιλαμβάνουν ένα χαμογελαστό Post-it με γράμματα «AWOK», εξ ου και η αποκάλυψη του μυστικού κώδικα της κυρίας του.

Ο Nnadi αναφέρει ότι υπάρχουν και άλλα, λιγότερο ευυχάριστα, μηνύματα από τη Γουίντουρ όπως: «Συνεχίστε να δοκιμάζετε», «Όχι», ή απλά, «Βαρετό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρέθυμνο: Μια τόσο όμορφη και γραφική πόλη

Ο Θεός να σας βοηθήσει να μην πάρετε ποτέ στα χέρια σας το «Ελα να με δεις».

πηγή: bovary.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share