Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θέλετε τα πόδια σας να δείχνουν μακρύτερα και λεπτότερα; - Αυτό είναι το ιδανικό παπούτσι που θα απογειώσει την εμφάνιση σας!

16 Αυγούστου 2017 07:53
Θέλετε τα πόδια σας να δείχνουν μακρύτερα και λεπτότερα; - Αυτό είναι το ιδανικό παπούτσι που θα απογειώσει την εμφάνιση σας!

Ποιο είναι λοιπόν το όνειρο κάθε γυναίκας; Μακριά και λεπτά πόδια. Σαν εκείνα της αξεπέραστης σε αυτό τον τομέα Αντριάνα Σκλεναρίκοβα…

Από την Έλενα Φάκου

Είναι γνωστό ότι τα ψηλά τακούνια εκτός από πόντους ύψους μας χαρίζουν και πιο λεπτά πόδια, αφού ουσιαστικά ακροβατούμε στις μύτες μας κι έτσι αλλάζει η όψη του ποδιού μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τετάρτη 16 Αυγούστου;

Αυτό που ίσως δεν έχουν αντιληφθεί όλες οι γυναίκες είναι ότι, μπορούμε να προσθέσουμε και πόντους μήκους, αν «κλέψουμε» με το χρώμα του παπουτσιού και το φορέσουμε στον ίδιο τόνο με το δέρμα μας, δηλαδή nude. Φορώντας λοιπόν το παπούτσι στο ίδιο χρώμα με το δέρμα μας, το σύνολο δείχνει ενιαίο, επομένως πιο μακρύ.Πρόκειται για μια υπέροχη λοιπόν οφθαλμαπάτη. Αν δε, οι γόβες μας είναι και μυτερές, προσθέστε και την έξτρα μύτη, έχουμε αγγίξει το θαύμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αίθριος ο καιρός με ηλιοφάνεια και ισχυρούς ανέμους στο Αιγαίο

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Christian Louboutin κυκλοφόρησε nude γόβες σε όλες τις αποχρώσεις του δέρματος, ενώ όλες οι γαλαζοαίματες προτιμούν χειμώνα καλοκαίρι αυτές τις γόβες για τις εμφανίσεις τους. Επομένως κορίτσια, για πιο μακριά,πιο λεπτά και πιο κομψά πόδια, εμπιστευτείτε ένα ζευγάρι nude γόβες. Και πάνε και με όλα!

Πηγή: youweekly.gr

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share