Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτά τα 5 κομμάτια της ντουλάπας μας ταιριάζουν σε όλες!

14 Αυγούστου 2017 20:47
Αυτά τα 5 κομμάτια της ντουλάπας μας ταιριάζουν σε όλες!

Παρά το γεγονός ότι μας αρέσει να πειραματιζόμαστε με τις τρέχουσες σιλουέτες, οι εποχιακές τάσεις δεν κολακεύουν πάντα κάθε σωματότυπο. Είναι σημαντικό λοιπόν να έχουμε μια σωστή βάση στη ντουλάπα μας, έτσι ώστε να μπορούμε να βασιζόμαστε σε κάποια κομμάτια τις στιγμές που νιώθουμε ότι δεν έχουμε τίποτα να φορέσουμε (οι οποίες μεταξύ μας δεν είναι και λίγες).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣHΣ: Bella Hadid έπαθε Victoria Beckham: Γιατί δεν χαμογελά ποτέ στις φωτογραφίες;

Ας δούμε λοιπόν, πέντε βασικά είδη της γκαρνταρόμπας που ταιριάζουν σε όλες ανεξάρτητα από το σωματότυπο ή την ηλικία μας.

αρά το γεγονός ότι μας αρέσει να πειραματιζόμαστε με τις τρέχουσες σιλουέτες, οι εποχιακές τάσεις δεν κολακεύουν πάντα κάθε σωματότυπο. Είναι σημαντικό λοιπόν να έχουμε μια σωστή βάση στη ντουλάπα μας, έτσι ώστε να μπορούμε να βασιζόμαστε σε κάποια κομμάτια τις στιγμές που νιώθουμε ότι δεν έχουμε τίποτα να φορέσουμε (οι οποίες μεταξύ μας δεν είναι και λίγες).

Ας δούμε λοιπόν, πέντε βασικά είδη της γκαρνταρόμπας που ταιριάζουν σε όλες ανεξάρτητα από το σωματότυπο ή την ηλικία μας.

1. To wrap dress

Αυτό το διαχρονικό φόρεμα τονίζει τη μέση, δημιουργεί κολακευτικό A-line shape και πέφτει όμορφα πάνω από τον κορμό και τα πόδια.



2. Το σακάκι

Ένα καλοραμμένο σακάκι είναι must-have για την ημέρα ή τη νύχτα. Ενώ μια μαύρη εκδοχή του είναι πάντα safe, υπάρχουν και τόσες επιλογές σε χρώματα και υφές που μπορείτε να δοκιμάσετε.

3. Το βαμβακερό πουκάμισο

Ένα βαμβακερό πουκάμισο αναβαθμίζει αμέσως ένα σύνολο με τζιν ή παντελόνι.

4. Η midi φούστα

Μια midi φούστα λειτουργεί καλά και στις petite και στις ψηλές γυναίκες. Επιπλέον, δεν αποτυγχάνει ποτέ στο να δείχνει κομψή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αν κάνετε αυτό στο αυτοκίνητο σταματήστε το αμέσως: Δείτε τι έπαθε μια γυναίκα που το δοκίμασε (photo)



5. Οι γόβες

Οι κλασικές μυτερές γόβες επιμηκύνουν το πόδι και προσθέτουν κομψότητα σε κάθε σύνολο.



 

Ροή ειδήσεων

Share