Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το μαγιό που λατρεύουν όλες οι Νεοϋορκέζες και θα λατρέψετε και εσείς! (Photos)

23 Ιουλίου 2017 17:12
Το μαγιό που λατρεύουν όλες οι Νεοϋορκέζες και θα λατρέψετε και εσείς! (Photos)

Εντυπωσιακά μαγιό υπάρχουν πολλά. Όταν, όμως, θέλεις το μαγιό σου εκτός από εντυπωσιακό να είναι και κολακευτικό για το σώμα σου, τότε η επιλογή σου θα πρέπει να γίνεται με κριτήριο (και) τις αναλογίες σου.

Υπάρχει ένα μαγιό που εδώ και πολλές δεκαετίες είναι ψηλά στις προτιμήσεις. Ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο, αγκαλιάζει τις καμπύλες, κολακεύει και γοητεύει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κι όμως δεν είναι στο Ντουμπάι: Η έπαυλη των 17.000.000 ευρώ στο Καβούρι που θα θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό! (photos)

Ολόσωμο μαγιό. Είναι στιλάτο και «ασφαλής» στιλιστική επιλογή για κάθε γυναίκα. Μπορεί να συνδυαστεί με το κιμονό σου και την τουνίκ σου και να δημιουργήσει μια υπέροχη εμφάνιση στην παραλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έπαιρνε τον γιο του τηλέφωνο και... " - Σοκαριστικές μαρτυρίες από το φρικτό τροχαίο στη Κύμη!

Η σχεδιάστρια μαγιό, Michelle Copelman, είναι ξεκάθαρη: «Oσο κι αν αναζητάς στην αγορά ποιο είναι το κατάλληλο μαγιό για σένα, δεν θα το βρεις τόσο εύκολα αν δεν ξέρει τι ταιριάζει στο σωματότυπο και το στιλ σου. Oσα μαγιό κι αν δοκιμάσεις, όσα σχέδια κι αν απορρίψεις, δεν θα εντοπίσεις το μαγιό που κολακεύει το σώμα σου αν δεν δοκιμάσεις διαφορετικά σχέδια. Πιστεύω ότι τα ολόσωμα μαγιό κολακεύουν κάθε σωματότυπο και βέβαια δεν εννοώ το μαγιό που μπορεί να φορούσε η μητέρα σας ή η γιαγιά σας. Υπάρχουν τόσες επιλογές στην αγορά. Ολόσωμα μαγιό με θηλυκές πινελιές όπως με ανοιχτή πλάτη ή με στρογγυλό ντεκολτέ πάντα δίνουν πόντους κομψότητας».

Τα κορίτσια στη Νέα Υόρκη -που είναι γνωστό ότι είναι trendsetters- φαίνεται ότι το φετινό καλοκαίρι προτιμούν τo ολόσωμo μαγιό με κοψίματα (cutouts) που τονίζουν σημεία του σώματος με τον πιο θηλυκό τρόπο. Μια βόλτα στα προφίλ τους στο Instagram είναι αρκετή για να μας βάλει σε πειρασμό να πειραματιστούμε κι εμείς!

#bluelife #jetsetbella #instock #bohostyle #fashion #cutoutswimwear #cutout #bikinimodel #bikinibabe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jetsetbella (@jetsetbella) στις

Congrats to DMM model BELLA, on contract w/ELITE Models, #swimwear #miamiswimweek #elitemodels #models #model #one2watch. #beach. #tanning #lovely #sand. #cutoutswimwear

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dawn Martin (@dawnm1agent) στις

Πηγή: bovary.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share