Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στιλάτες παντού: Οι πιο ωραίες πετσέτες θαλάσσης για το φετινό καλοκαίρι! (Photos)

23 Ιουνίου 2017 19:44
Στιλάτες παντού: Οι πιο ωραίες πετσέτες θαλάσσης για το φετινό καλοκαίρι! (Photos)

Η Sun of a beach, είναι από μόνη της ένα case study. Η ελληνική εταιρία (από πάνω μέχρι κάτω) έχει απλωθεί σε παραλίες, στα πιο απίθανα μέρη της υφηλίου κι έχει καταφέρει να κάνει εντύπωση.

To φόρτε της όμως είναι τα ελληνικά νησιά. Ναι, οι πετσέτες Sun of a beach, είναι αυτές που βλέπεις να κρατούν περήφανα και να απλώνουν με χάρη στην άμμο οι στιλάτες Ελληνίδες και αναθεματίζεις την ώρα και τη στιγμή που εσύ δεν πήρες μία από αυτές τις τέλειες χρωματιστές, απαλές, τεράστιες, χνουδωτές, μοναδικές πετσέτες για τις διακοπές σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τρομερή αποκάλυψη του Μπο για το παιχνίδι: Που έδωσε τα παπούτσια του ο Αγγελόπουλος! (video)

Η ιστορία ξεκινά το 2012,τότε που η Μελίνα Πίσπα και η Ελλη Ρούντου θα εμπνέονταν από τα μεγάλα ζεστά καλοκαίρια, τα ελληνικά νησιά, το απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου, και τις ατελείωτες χρυσές αμμουδιές για να μεταμορφώσουν τις παραδοσιακές πετσέτες θαλάσσης σε ένα καινοτόμο και φρέσκο, αξεσουάρ μόδας.

Συναντήσαμε τις δύο ιδρύτριες και μας αποκάλυψαν όλα τα μυστικά του Sun of a beach.

«Ξεκινήσαμε το καλοκαίρι 2012, όταν με την Έλλη βρεθήκαμε στην ίδια δημιουργική φάση! Η ιδέα του Sun of a Beach μας ήρθε σε μία παραλία όταν παρατηρήσαμε πως ενώ όλα τα αξεσουάρ εξελίσσονται δημιουργικά, με την πετσέτα θαλάσσης δεν είχε ασχοληθεί κανείς. Αποφασίσαμε λοιπόν να της δώσουμε το στυλ που της έλειπε και να την κάνουμε της μόδας!

Eχοντας χρόνια εμπειρία και οι δύο, η Έλλη σαν στιλίστρια και εγώ σαν σχεδιάστρια μόδας, ενώσαμε τις δυνάμεις μας και αντλώντας έμπνευση από τα αμέτρητα καλοκαίρια που έχουμε περάσει στις ελληνικές παραλίες, δημιουργήσαμε τις πετσέτες Sun of a Beach».

«Εχουμε δημιουργήσει ένα πολύ μοναδικό προϊόν και πρωτοπόρο. Είμαστε οι πρώτοι που ασχοληθήκαμε με την πετσέτα θαλάσσης και αυτό είχε αμέσως πολύ μεγάλη ανταπόκριση στο κοινό. Δημιουργούμε κάθε χρόνο πετσέτες επηρεασμένες από την μόδα, το καλοκαίρι, τις τέχνες, την μουσική και το μπλε του Αιγαίου!».

Θέλουμε ο κόσμος να αγαπάει τα προϊόντα μας και να δημιουργεί μαζί τους όμορφες καλοκαιρινές εμπειρίες

«Τα προϊόντα μας είναι 100% βαμβακερά και είναι συνδυασμός πολύ καλής ποιότητας πετσέτας από αιγυπτιακό βαμβάκι και μαλακιάς βαμβακερής ποπλίνας. Έχουν ειδική επεξεργασία για να αντέχουν στο χλώριο της πισίνας και στην φθορά που προκαλείται από τον ήλιο, όσο αυτό είναι εφικτό».


«Επίσης κατασκευάζονται ΌΛΑ στην Ελλάδα από πολύ καλούς τεχνίτες και οι τσάντες μας είναι χειροποίητες».

«Η συλλογή μας αποτελείται από πετσέτες θαλάσσης σε διάφορα μεγέθη, πετσέτες για μωρά και παιδάκια, ευρύχωρες τσάντες για την παραλία, μικρά pouches για να χρησιμοποιηθούν στην παραλία αλλά και για νησιώτικες καλοκαιρινές εμφανίσεις. Επίσης στην συλλογή μας θα βρείτε το "lolita vest" και το "hoodie" για πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις και φυσικά τα "gift sets" που αποτελούν λύσεις για δώρα γάμου, βαφτησίων κ.τ.λ.

«Την 1η φορά που είδα κάποιον να έχει πετέτα Sun of a beach, ήμουνα σε μία παραλία στο Σούνιο και ήρθε δίπλα μου να απλώσει την πετσέτα της μία πολύ στιλάτη κοπέλα. Όταν είδα πως ήτανε Sun of a Beach πήγα και της μίλησα αμέσως!
Για το μέλλον θέλουμε ακόμα περισσότερες πετσέτες σε ακόμα περισσότερες παραλίες!».

πηγη: bovary

 

Ροή ειδήσεων

Share