Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αυτό το φόρεμα από τη νέα συλλογή της Σίσσυς Χρηστίδου είναι ιδανικό αν είστε προσκεκλημένη σε γάμο

21 Απριλίου 2017 17:29
Αυτό το φόρεμα από τη νέα συλλογή της Σίσσυς Χρηστίδου είναι ιδανικό αν είστε προσκεκλημένη σε γάμο

Οι περισσότεροι γάμοι γίνονται την άνοιξη αλλά και στις αρχές του καλοκαριού. Γι ‘αυτό και είναι πολύ πιθανό αυτή την περίοδο να έχετε πολλούς γάμους στους οποίους είστε προσκεκλημένη.

Φυσικά, όπως και σε κάθε περίσταση, έτσι και στους γάμους, το βασικό πρόβλημα είναι το ερώτημα «τι να φορέσω» και γι’ αυτόν τον λόγο εμείς βρήκαμε ένα φόρεμα το οποίο θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση, αλλά μπορεί εκτός των άλλων να φορεθεί και σε πολλές ακόμα περιστάσεις γιατί είναι απλό, κομψό και ταιριάζει με ίσια παπούτσια, αλλά και με ψηλοτάκουνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού για το Σάββατο! Τι μας περιμένει;

Είναι μακρύ και αέρινο και ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους ενώ επιπλέον μπορείτε να το συνδυάσετε με κάθε είδους αξεσουάρ και να δημιουργήσετε ένα look κατάλληλο για οποιοδήποτε στιλ γάμου. Επειδή μάλιστα ο καιρός είναι κάπως περίεργος αυτή την εποχή, μπορείτε να το φορέσετε με ένα δερμάτινο jacket ή ακόμα και με ένα σακάκι, αν η θερμοκρασία δεν επιτρέπει να το φορέσετε σκέτο, μιας και το star print επιτρέπει πολλούς συνδυασμούς. Το εν λόγω φόρεμα λοιπόν κοστίζει 149.00 ευρώ

Πηγή: Instyle.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share