Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ξεχάστε όσα ξέρατε για τα sneakers. Αυτά που φόρεσε η Kate Middleton είναι οικονομικά και είναι το νέο trend

21 Απριλίου 2017 15:59
Ξεχάστε όσα ξέρατε για τα sneakers. Αυτά που φόρεσε η Kate Middleton είναι οικονομικά και είναι το νέο trend

Ίσως θα έχετε διαπιστώσει πόσο μεγάλη επίδραση έχει η Kate Middleton στον κόσμο. Όλοι την αγαπούν και όλοι πιστεύουν ότι είναι μία άξια συνεχίστρια της Diana μιας και είναι το ίδιο ευγενική και γλυκιά, ενώ δείχνει πάντα προσιτή και δεν έχει ίχνος αλαζονείας στη συμπεριφορά της. Αυτό τουλάχιστον δείχνει προς τα έξω και ο κόσμος το πιστεύει και την έχει λατρέψει από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της στο πλευρό του William.

Εκτός βέβαια από τον χαρακτήρα της, ο κόσμος λατρεύει και το στιλ της. Η Kate είναι πάντα κομψή, χωρίς να υπερβάλλει, ενώ δε διστάζει να επιλέξει ακόμα και πολύ οικονομικά ρούχα και αξεσουάρ, ή να φορέσει ξανά και ξανά τα αγαπημένα της. Όλα τα ρούχα της γίνονται sold out αμέσως και αυτό όπως καταλαβαίνετε δεν είναι νέο φαινόμενο, έχει ξεκινήσει από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αξέχαστος: Οι αθάνατες ατάκες του Στάθη Ψάλτη που έμειναν στην ιστορία! (videos)

Έτσι πρόσφατα σε εμφάνισή της στο Λονδίνο επέλεξε ενα πολύ casual σύνολο το οποίο για ακόμα μία φορά ήταν πολύ στιλάτο, αλλά την προσοχή όλων τράβηξαν τα sneakers της. Τα λευκά Superga της Kate Middleton λοιπόν είναι πολύ οικονομικά καθώς κοστίζουν 59 ευρώ, ενώ είναι ένα στιλ παπουτσιού που τώρα τελευταία φορούν όλο και περισσότερες fashionistas. Είναι υφασμάτινα και είναι ό,τι πρέπει για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σας. Να σας ενημερώσουμε επιπλέον ότι είναι διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα ενώ μπορείτε να τα βρείτε όλα στα πολυκαταστήματα attica.

Πηγή: Instyle.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share