Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η Βικτόρια Μπέκαμ εγκατέλειψε για πάντα τα ψηλοτάκουνα γι' αυτά τα αθλητικά;

30 Μαρτίου 2017 20:22
Η Βικτόρια Μπέκαμ εγκατέλειψε για πάντα τα ψηλοτάκουνα γι' αυτά τα αθλητικά;

Κάτι που αρκετός κόσμος δεν γνωρίζει είναι ότι ο σύζυγος της Kim Kardashian, Kanye West, εκτός από πετυχημένος μουσικός ευθύνεται και για μία από τις πιο πετυχημένες σειρές αθλητικών παπουτσιών της Adidas - των τελευταίων χρόνων τουλάχιστον

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκλειστικό! Σοκαριστικό τροχαίο στο «Survivor»! Σε σοβαρή κατάσταση Ειρήνη Κολιδά – Μάριος Πρίαμος! Όλες οι δραματικές εξελίξεις!

Ο λόγος για τα περίφημα Yeezy στα οποία έχει δώσει την υπογραφή του, κυκλοφορούν σε διάφορα μοντέλα και χρώματα, κοστίζουν μερικές εκατοντάδες δολάρια, έχουν γίνει τα αγαπημένα όλων των celebrities και το να τα έχεις και μόνο στη ντουλάπα σου θεωρείται «κατόρθωμα» στον κόσμο της μόδας.

Πώς θα μπορούσε η Βικτόρια Μπέκαμ να ξεφύγει απ' όλο αυτό; H πρώην τραγουδίστρια και νυν σχεδιάστρια μόδας, η γυναίκα που έκανε καθεστώς το να μην χαμογελάς ποτέ και απέδειξε ότι γίνεται να περπατάς άνετα πάνω σε ψηλοτάκουνα όλες τις ώρες της ημέρας, έκανε στην άκρη τις λατρεμένες γόβες της για ένα ζευγάρι άνετα, χαλαρά Yeezy Boost 350 vs Zerba, ένα από τα τελευταία σχέδια της σειράς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκλειστικό! Οι δηλώσεις της μητέρας της Κολιδά μετά το τροχαίο στο Survivor: «Χτύπησε και γυρνάει εσπευσμένα στην Ελλάδα…!» (Video)

Η Βικτορία εθεάθη σε πολύ πρόσφατη βόλτα με την κορούλα της Harper με απόλυτα αθλητικό λουκ, δείχνοντας ένα κομμάτι του χαρακτήρα της που σίγουρα δεν έχουμε συνηθίσει.

Όσο για το πώς μπορείς κι εσύ να αποκτήσεις το συγκεκριμένο παπούτσι, προτείνουμε μία προσπάθεια στις σελίδες του amazon ή του e-bay προκειμένου να πετύχεις μία καλή τιμή σε κάποια δημοπρασία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκλειστικό: Είναι τελικά παράνομη η συμμετοχή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο Survivor; Όλη η αλήθεια

Πηγή: Womantoc.gr

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share