Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Όλες θα ήθελαν να φορέσουν αυτό το T-Shirt και δεν καταλαβαίνουμε γιατί

28 Μαρτίου 2017 14:47
Όλες θα ήθελαν να φορέσουν αυτό το T-Shirt και δεν καταλαβαίνουμε γιατί

Τα ρετρό πράγματα αγαπιούνται πολύ τον 21ο αιώνα. Vintage έπιπλα, ρετρό φωτογραφίες και αντικείμενα διακόσμησης, ρούχα βγαλμένα από άλλη εποχή είναι ίσως η επικρατέστερη τάση στα πράγματα και πραγματικά ξεχωρίζει - αρκεί πάντα να ξέρεις πώς να την συνδυάσεις και να την επαναφέρεις σωστά στο σήμερα.

Μέσα σε όλη αυτή την μανία αναζήτησης στο παρελθόν η μόδα θυμήθηκε και ανακάλυψε από την αρχή ένα μπλουζάκι, το οποίο έκανε θραύση τουλάχιστον 25 χρόνια πίσω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητη τραγωδία: 4χρονο αγγελούδι κρεμάστηκε σε δοκιμαστήριο ρούχων!

Το διάσημο λευκό T- Shirt με το τεράστιο λογότυπο του οίκου στο μπροστινό μέρος έχει υπάρξει καθεστώς, έχει επανακυκλοφορήσει, λατρεύεται από τις πιο διάσημες fashion bloggers του κόσμου (όπως μπορείς και μόνη σου να διαπιστώσεις παρακάτω) και τώρα ετοιμάζεται να βγει σε μία νέα, ανοιξιάτικη παραλλαγή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν μας τα είχε πει αυτά! Ο Χανταμπάκης λείπει και η Πηλιάκη μας τρελαίνει με την αποκαλυπτική της εμφάνιση στα Madwalk…

Το λευκό χρώμα γίνεται φούξια και ένας κίτρινος εντυπωσιακός φιόγκος τοποθετείται κάτω από την λαιμόκοψη. Τι κι αν η τιμή του είναι ιλιγκιώδης; Κάτι μας λέει ότι θα αγαπηθεί και αυτό με τρέλα και φανατισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάτρα: 4 χρόνια φυλάκισης στον οδηγό του οχήματος για τον «υγρό» θάνατο των τριών φοιτητών!

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share