Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το ελληνικό brand που φροντίζει να ντύσει τη μποέμ πλευρά σου! Αξίζει να την στηρίξεις

24 Μαρτίου 2017 20:20
Το ελληνικό brand που φροντίζει να ντύσει τη μποέμ πλευρά σου! Αξίζει να την στηρίξεις

Η αρμονία των χρωμάτων που καλύπτουν τη γκάμα από το λευκό στο nude, το γκρι και το μαύρο και οι ενδιάμεσες πινελιές από ντελικάτο ριγέ και ανάλαφρο, παστέλ εμπριμέ δεν είναι το μόνο χαρακτηριστικό που μαγνητίζει στη φετινή καλοκαιρινή συλλογή του brand Levinia. Είναι κυρίως ο αντισυμβατικός τρόπος που τα κομμάτια αυτής της συλλογής συνδυάζονται, για να συνθέσουν μία αέρινη και ταυτόχρονα δυναμική και σοφιστικέ σιλουέτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H ληστεία της χρονιάς στα Γλυκά Νερά: Ληστές σε φούρνο εκτός από το ταμείο σηκώνουν κι ένα ταψί μπακλαβά (video)

Για το φετινό καλοκαίρι η Levinia προτείνει εμβληματικά jackets σε πρωτότυπα σχέδια που φοριούνται εύκολα με t-shirts και χαριτωμένα, ντελικάτα τοπάκια από μαλακό βαμβάκι, shorts και παντελόνια από φυσικά, αέρινα υλικά που κινούνται μαζί με το σώμα ή με τα τζιν της ντουλάπας μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λαμπερή μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα: Σημαιοφόρος κοριτσάκι από το Αφγανιστάν έκλεψε την παράσταση! (video)

Τα φορέματα και τα καφτάνια της έχουν όμορφες χειροποίητες λεπτομέρειες, είναι απλά και κομψά, ευκολοφόρετα και στυλάτα. Οι παντελόνες εντυπωσιάζουν με τη χυτή γραμμή και τη φινέτσα τους. Τα jumpsuits και τα παντελόνια αποπνέουν αέρα ρομαντισμού και νοσταλγίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση - σοκ: Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε σπουδαίος ηθοποιός!

Ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες: Ο νωχελικός όγκος στα μανίκια όπως ισορροπεί με την τονισμένη μέση, το απροσδόκητο άνοιγμα στην πλάτη, ο πλούσιος, ασύμμετρος γιακάς, οι πλεκτές βαμβακερές τρέσσες, τα φιλντισένια κουμπιά, η ρευστή γραμμή της φόρμας, τα χειροποίητα αξεσουάρ -ζώνες, περιδέραια, τσάντες, headbands.

Για την υποδοχή της άνοιξης η Levinia έχει ετοιμάσει τα καλύτερα.

Levinia K
Νεοφύτου Βάμβα 7 | 10674 Κολωνάκι | Aθήνα | [email protected]

Πηγή: Womantoc.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share