Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

8 τοπ κομμάτια για να τα φοράς την άνοιξη από το πρωί μέχρι το βράδυ

17 Μαρτίου 2017
8 τοπ κομμάτια για να τα φοράς την άνοιξη από το πρωί μέχρι το βράδυ

Υπάρχουν κομμάτια που την φετινή άνοιξη μπορούν να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση της επιλογής για το τι θα φορέσεις το πρωί στο γραφείο και το βράδυ στην έξοδό σου.

Κομμάτια που δημιουργούν στιλάτες office εμφανίσεις και άκρως θηλυκές και φινετσάτες βραδινές εμφανίσεις.

To πρωινό outfit οφείλει να είναι διακριτικό, σικάτο, με άποψη και «ταυτότητα». Αυτό μπορείς να το πετύχεις με ένα φόρεμα που κάλλιστα θα μπορούσες να φορέσεις και το απόγευμα και το βράδυ, με ένα κομψό σακάκι, με μια pencil φούστα, ένα μεταξωτό πουκάμισο, ένα δερμάτινο jacket ή μια ολόσωμη φόρμα.

Δείτε επίσης: Τραγική ειρωνεία στο έγκλημα της Μεσσήνης με τον πατέρα που σκότωσε την 10χρονη κόρη του! Τι είχε συμβεί 4 χρόνια πριν;

Αυτό που έχει προτεραιότητα είναι η άνεσή σου. Μια υπερβολικά σέξι εμφάνιση στο γραφείο με ρούχα που έχεις επιλέξει με τη σκέψη ότι «θα βγω μετά τη δουλειά» δεν είναι λύση.

Μπορείς να είσαι θηλυκή και κομψή από το πρωί μέχρι το βράδυ, απλά συνδυάζοντας τα σωστά κομμάτια.

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο πασίγνωστος Έλληνας αθλητής που πιάστηκε ντοπαρισμένος!

1) Wrap dress (ή wrap skirt): Το wrap dress είναι ένα από τα κομμάτια που οι fashion editors του εξωτερικού συνιστούν να μην λείπει από τη γκαρνταρόμπα μας.

Ιδανικό για all day outfits, μπορεί να φορεθεί είτε σε μια εμφάνισή μας στη δουλειά είτε στην βραδινή μας έξοδο. Τονίζει το ντεκολτέ και αγκαλιάζει το σώμα. Μια wrap φούστα είναι το κλειδί για τις γυναίκες που αναζητούν το ρούχο που θα κάνει τα πόδια τους να φαίνονται μακριά και λεπτά.

Δείτε επίσης: Ράγισαν καρδιές στο «Πάμε Πακέτο»! Συνάντησε την μητέρα του μετά από 58 χρόνια – Ξέσπασε η Χατζηβασιλείου σε κλάματα (video)

2) Shirtdress: To φόρεμα που μπορεί να φορεθεί τόσο το πρωί στο γραφείο όσο και το βράδυ στην έξοδο και να δείχνει πάνω σου το ίδιο θηλυκό.

3) Jumpsuit: Η ολόσωμη φόρμα μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Είτε σε ουδέτερη απόχρωση, είτε σε πιο έντονη, είναι το κομμάτι που σου εξασφαλίζει μια άκρως στιλάτη εμφάνιση.

4) Μεταξωτή μπλούζα- πουκάμισο: Κομμάτια που αν συνδυαστούν με μια παντελόνα ή μια pencil φούστα σου εξασφαλίζουν classy και preppy εμφάνιση. Ενα μεταξωτό κομμάτι (ακόμα κι αν αυτό είναι ένα μαντήλι) μπορεί να αναβαθμίζει την εμφάνισή μας.

5) Μidi φόρεμα: Αll time classic επιλογή. Ενα midi φόρεμα μπορεί να δείξει ακόμα πιο σέξι και από ένα μίνι φόρεμα.

6) Βlazer: Το σύνθημα της Vogue για τη φετινή σεζόν είναι «Supersized your blazer!». Δώσε έμφαση στο σακάκι σου! Eίναι ένα κομμάτι που δεν θα σε προδώσει. Ιδανικό για πρωινές αλλά και για βραδινές εμφανίσεις.

7) Pencil φούστα: H τέλεια επιλογή για μια πρωινή εμφάνιση. Και το βράδυ, όμως, συνδυασμένη με ένα κομψό τοπ μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ιδιαιτέρως θηλυκή και κομψή.

8) Δερμάτινο jacket (όχι απαραίτητα μαύρο): Ροκ και σέξι. Ενα δερμάτινο σακάκι είναι μέσα στα τοπ κομμάτια για την φετινή άνοιξη.

Πηγή: Bovary.gr

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share