Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Athens 2035 Όλεθρος

4 Ιουνίου 2010
Athens 2035 Όλεθρος

Η Αθήνα μετά από πυρηνική καταστροφή... επιβιώνουν μόνο κατσαρίδες και... γυναίκες! Η ανατρεπτική δημοσιογράφος Μαρία Περδικέα δέχτηκε να φωτογραφηθεί σε ένα τολμηρό concept και να παίξει έναν "κόντρα" ρόλο, δείχνοντας ταλέντο, πλούσια προσόντα, θράσος και πάνω απ' όλα θάρρος!

1. Θα μπορούσαν να επιβιώσουν οι γυναίκες σε έναν πλανήτη χωρίς άνδρες;

Οι γυναίκες είμαστε σαν τις κατσαρίδες, επιβιώνουμε πάντα και παντού. Μετά από ένα χωρισμό, στον πόλεμο, μετά από μια πυρηνική έκρηξη, ακόμα και μετά από μια τρομοκρατική ενέργεια. Οι γυναίκες, όσο ακολουθούμε τη φύση μας, είμαστε το δυνατό φύλο.

2. Σε τι υπερισχύει το γυναικείο φύλο έναντι του ανδρικού;

Μπορεί να μην έχουμε τη δύναμη να μετακινήσουμε έναν καναπέ, αλλά έχουμε την υπομονή να περιμένουμε όσο χρειαστεί για να πετύχουμε το στόχο μας, όποιος κι αν είναι αυτός.

3. Σας έχει ποτέ προσεγγίσει γυναίκα ερωτικά;

Ναι, έχει συμβεί κάποιες φορές. Την πρώτη φορά ήμουν έφηβη και με προσέγγισε μια γυναίκα στην τουαλέτα του Fuzz, την ώρα που έβαζα κραγιόν. Με πλησίασε, μου άρπαξε το κραγιόν και πήγε να με φιλήσει στο στόμα. Έφυγα τρέχοντας και της άφησα και το Yves Saint Laurent κραγιόν μου.

4. Πώς αισθανθήκατε εκείνη την στιγμή;

Τρόμαξα λίγο και πίστεψα ότι ήταν μια τρελή που είχε πιει και δεν ήξερε τι έκανε. Με τον καιρό έμαθα να ξεχωρίζω τα βλέμματα μιας γυναίκας που κοιτάζει μια άλλη ερωτικά.

5. Έχετε ερωτευτεί γυναίκα έστω και πλατωνικά;

Ναι, είμαι και θα είμαι αιώνια ερωτευμένη με μια γυναίκα-μύθο, που με σημάδεψε από την εποχή που ήμουν πιτσιρίκα. Ήταν η Μελίνα Μερκούρη. Για μένα η Μελίνα είναι το απόλυτο θηλυκό, ο απόλυτος μάγκας, το πιο ανοιχτόμυαλο και ταλαντούχο πλάσμα που έβγαλε ποτέ η Ελλάδα.

6. Έχετε ποτέ αισθανθεί ότι βλέπετε ερωτικά μια κολλητή σας;

Πάντοτε είχα και εξακολουθώ ακόμα και σήμερα να έχω πολύ ωραίες κολλητές. Ωστόσο, δεν τις έχω δει ποτέ ερωτικά, ποτέ δεν έχει περάσει από το μυαλό μου να μοιραστούμε κάτι παραπάνω από το lip gloss και ίσως ένα φόρεμα.

7. Πόσες φορές έχετε κοιμηθεί σε διπλό κρεβάτι με κολλητή σας;

Δεν το έχω κάνει με πολλές φίλες μου, ίσως γιατί το κρεβάτι το θεωρώ πολύ προσωπικό χώρο. Έχει συμβεί, όμως, με δύο φίλες μου - σε διαφορετική περίοδο της ζωής μου- και ήταν πολύ φυσιολογικό.

8. Ποιο θεωρείται πιο ερωτικό σημείο στο γυναικείο σώμα;

Ένα καλοσχηματισμένο στόμα κι ένα ζευγάρι ωραίες γάμπες, που ισορροπούν με δεξιοτεχνία πάνω σε δωδεκάποντα, μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα, ανδρικά και γυναικεία.

9. Θα φέρνατε στον κόσμο ένα παιδί εντελώς μόνη σας;

Ναι, δεν θα είχα κανένα απολύτως ενδοιασμό να γεννήσω και να μεγαλώσω ένα παιδί -ένα αγόρι κατά προτίμηση- μόνη μου. Αν τα οικονομικά και ο χρόνος μου στο μέλλον μου το επιτρέψουν, θα το κάνω. Πιστεύω πως πρέπει ο γονιός να είναι 100% δίπλα στο παιδί του. Και μην βρεθεί κάποιος και πει: «Μα τι πρότυπο θα έχει το παιδί σου, όταν θα έχει μόνο τον έναν γονιό δίπλα του;», γιατί τότε θα επικαλεστώ πολλές «παραδοσιακές» γυναίκες καριέρας, που βλέπουν το παιδί τους, αργά το βράδυ όταν κοιμάται και τις υπόλοιπες ώρες μεγαλώνει με μια γιαγιά ή μια νταντά, γιατί ο πατέρας είναι και αυτός απών. Θα ήθελα να είμαι πολύ πλούσια, πολύ ανεξάρτητη και να έχω όχι ένα αλλά πολλά, ακόμα και υιοθετημένα, παιδιά και να περνάω και τις 24 ώρες της ημέρας μαζί τους.

10. Για ποιο λόγο θα έπρεπε να εξαφανιστούν οι άνδρες, αν έπρεπε, από τον πλανήτη;

Πιστεύεις ότι θα γινόταν αντιληπτή η απουσία τους; (γέλια). Μόνο και μόνο για τη φασαρία που θα γλιτώναμε, αρκεί.

11. Θα μπορούσατε πραγματικά να ζήσετε χωρίς άνδρα;

Σήμερα, που με ρωτάς και για το άμεσο μέλλον, μπορώ να σου πω με απόλυτη βεβαιότητα πως ναι, μπορώ να ζω χωρίς την παρουσία ενός άνδρα στη ζωή μου. Δεν θέλω σχέση, σιχαίνομαι όμως τα one night stands -πολύ κακό για το τίποτα-, άσε που δεν ενθουσιάζομαι πια όπως παλιά. Το καλύτερο είναι οι σχέσεις που είναι πιο χαλαρές, πιο φιλικές και δεν έχουν τις απαιτήσεις μιας «κανονικής» σχέσης.

12. Ποιό είναι κατά τη γνώμη σας το μεγαλύτερο ελάττωμα των ανδρών;

Των Ελλήνων ανδρών είναι σίγουρα το «σύνδρομο του ξερόλα», σε όλες τις εκδοχές. Νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα, από πολιτική, οικονομικά, μαγειρική, διακόσμηση, υδραυλικά, μέχρι και μόδα. Έλεος, παλικάρια! Επίσης, είναι πολύ μαμάκηδες.

13. Αν επιστρέφατε σε μια άλλη ζωή ως άνδρας, πώς θα θέλατε να είστε;

Θα ήμουν ένα όμορφο, πανύψηλο μελαχρινό παλικάρι, με σαρκώδη χείλια, μακριά μαύρα μαλλιά, πράσινα μάτια, ατσαλένιους κοιλιακούς, κοφτερό μυαλό, και μεγάλο τραπεζικό λογαριασμό. Α, θα με έλεγαν και Γιάννη. Μόλις σου περιέγραψα τον ιδανικό άνδρα.

14. Τι αισθάνεστε όταν βλέπετε μια γυναικοπαρέα να διασκεδάζει χωρίς την παρουσία ανδρών;

Λύπηση... Μόνο αυτό το συναίσθημα έχω, όταν βλέπω πέντε ή δεκαπέντε γυναίκες να χορεύουν η μια με την άλλη, με πολλά υποσχόμενο βλέμμα. Δεν έχω διασκεδάσει ποτέ με γυναικοπαρέα σε κλαμπ η μπουζούκια, πολλές γυναίκες μαζεμένες μου προκαλούν θλίψη. Θα βγω μόνο με μία, άντε -με το ζόρι- δύο φίλες.

15. Ποια συνήθεια των ανδρών είναι απαγορευτική για μια γυναίκα;

Να κατουράει όρθια... (γέλια) -αν και η Μαντόνα το έκανε στο παρελθόν και έχει δηλώσει πως κάνει καλό στο κυκλοφορικό.

16. Ποια γυναικεία κίνηση είναι πιο ερωτική;

Όταν μια γυναίκα βάζει στα χείλια της κραγιόν, όταν σταυρώνει τις γάμπες της και όταν βγαίνει από τη θάλασσα, διορθώνοντας το τριγωνάκι από το μπικίνι της, είναι σαν ο Θεός να χαμογελάει την ίδια στιγμή.

17. Έχεις χρησιμοποιήσει κάποια φίλη σου, για να κεντρίσεις το ενδιαφέρον ενός άνδρα;

Ναι, έχει τύχει να χορεύω με μια φίλη μου πολύ αισθησιακά, όχι όμως για να κερδίσω το ενδιαφέρον ενός άνδρα, αλλά για να τον κάνω να του γυρίσει το μυαλό, όπως και έγινε (γέλια).

18. Αν σου την έπεφτε ξαφνικά η κολλητή σου, πώς θα αντιδρούσες;

Θα τη χαστούκιζα για να συνέλθει, γιατί προφανώς θα είχε πιει πάρα πολύ. Αν δεν έπιανε το χαστούκι, θα της εξηγούσα πολύ ξεκάθαρα ότι αγαπώ τα αγόρια και θα ήθελα να παραμείνουμε μόνο φίλες και τίποτα άλλο.

19. Ας υποθέσουμε ότι ξέμενες για το υπόλοιπο της ζωής σου σε ένα μέρος μόνο με γυναίκες. Τι θα έκανες προκειμένου να καλύψεις τις σεξουαλικές σου ανάγκες;

Τα Θέλω, οι επιθυμίες ενός ανθρώπου έρχονται όταν βρίσκεται υπό κανονικές συνθήκες και ζει μια φυσιολογική ζωή, Όταν αυτή η πραγματικότητα αλλάζει, τότε αναγκαστικά προσαρμόζεται σε αυτή. Αν ξέμενα, λοιπόν, σε έναν τόπο μόνο με γυναίκες, θα διάλεγα τις πιο όμορφες και έξυπνες για να κάνουμε παρέα αρχικά... Για τα υπόλοιπα, έχει ο Θεός (γέλια).

20. Έχει τύχει να «πάρετε μάτι» μια γυναίκα ( την ώρα που κάνει ντους π.χ.);

Φυσικά, όλες τις φίλες μου -όσες φορές έχει τύχει να κάνουμε μαζί διακοπές ή να ετοιμαζόμαστε για μια βραδινή έξοδο- τις έχω δει γυμνές. Έχει τύχει να θαυμάσω τα πόδια μιας, το ωραίο στήθος της άλλης ή την καλογυμνασμένη κοιλιά μιας τρίτης... Πού είναι το παράλογο;

21. Ποια ήταν κατά την γνώμη σας η πιο ερωτική κινηματογραφική σκηνή, που θα θέλατε να βιώσετε;

Είναι πολλές, η καθεμία διαφορετική, για διαφορετικούς λόγους. Αυτή που ξεχωρίζω ως μια από τις αξεπέραστες ερωτικές σκηνές όλων των εποχών, ήταν αυτή της Ελεν Μπάρκιν και του Αλ Πατσίνο στο Sea Of Love.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share