Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πώς θα νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση χωρίς να κάνεις γυμναστική!

Δώσε προσοχή!

16 Ιανουαρίου 2019 15:29
Πώς θα νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση χωρίς να κάνεις γυμναστική!

Όταν δεν νιώθεις καλά για το σώμα σου το μόνο που σκέφτεσαι να κάνεις είναι να πληρώσεις άλλη μια ετήσια συνδρομή σε κάποιο γυμναστήριο με σκοπό να γυμναστείς μπας και νιώσεις καλύτερα.

Δεν χρειάζεται! Μην κάνεις ποτέ ξανά κάτι τέτοιο. Μπορείς να αρχίσεις να αισθάνεσαι ευγνωμοσύνη χωρίς να γυμναστείς και χωρίς να κάνεις δίαιτα.

Δες ποιοι είναι οι 5 τρόποι που θα σε κάνουν να αρχίσεις να αγαπάς τον εαυτό σου.

Μην συγκρίνεις τον εαυτό σου Λένε πως η σύγκριση είναι ο κλέφτης της χαράς και έχουν απολύτο δίκιο αυτοί που το λένε. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και πρέπει να καταλάβεις πως δεν μπορείς να συγκρίνεις τον εαυτό σου με κανέναν άλλον.

Επικεντρώσου στα θετικά Κοιτάξου στον καθρέφτη και δες όλα τα καλά που έχεις πάνω σου. Μπορεί να έχεις υπέροχο χαμόγελο ή όμορφα μάτια. Μην κοιτάς καθόλου τα παχουλά σου χέρια ή πόδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητροπολίτης Νικηφόρος: Ο κόσμος πεινάει και εκείνος κυκλοφορεί σεμνά και ταπεινά με λιμουζίνα αξίας 300.000 ευρώ!

Κάνε unfollow σε όσους σε φέρνουν σε δύσκολη θέση στα social media Πολλές φορές μπορεί να αισθάνεσαι ότι υπάρχουν άτομα στο Instagram που σε κάνουν να νιώθεις άσχημα με τον εαυτό σου. Απλά κάντους unfollow. Δεν χρειάζεται να ακολουθείς μια fitness blogger που σε κάνει να νιώθεις άσχημα με το σώμα σου.

Φέρσου καλά στον εαυτό σου Είσαι άνθρωπος στην τελική. Μην περιμένεις από τον εαυτό σου να είσαι τέλεια. Είναι πολύ φυσιολογικό να κάνεις και λάθη και να μην νιώθεις τέλεια για τον εαυτό σου που και που.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές στιγμές για τον Γιάννη Σπαλιάρα!

Προσποιήσου Μέχρι να τα καταφέρεις! Αν δεν σου βγαίνει φυσικά το να νιώθεις όμορφα με το σώμα σου, άρχισε να προσποιήσε. Προσποιήσου για μερικές μέρες και μπορεί να διαπιστώσεις ότι τελικά είσαι πιο όμορφη από ότι νομίζεις.

 

Ροή ειδήσεων

Share