Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το άρωμά σας!

Ti πρέπει να γνωρίζετε;

15 Ιανουαρίου 2019 15:34
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το άρωμά σας!

Το άρωμα σας είναι η υπογραφή σας. Το διάφανο αποτύπωμα σας. Εκείνο το οποίο μπορεί να μείνει αξέχαστο όσα χρόνια κι αν περάσουν. Αυτό σημαίνει ότι η σωστή επιλογή είναι δύσκολο πράγμα καθώς και ο σωστός τρόπος να το φοράτε ανάλογα την ώρα της ημέρας αλλά και την περίσταση.

Διάσημοι αρωματοποιοί που δημιουργούν τις ωραιότερες εσάνς ever σας δίνουν τις σημαντικότερες συμβουλές αφού επιμένουν ότι δεν είναι ένα απλό ψέκασμα αλλά κάτι πολύ σοβαρότερο.

Στην Πόλη: Η εσάνς που φοράτε κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι κάτι που ενώνει εσάς με τον έξω κόσμο. Ένα τέλειο άρωμα στην ουσία πρέπει να λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας. Και αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το παρακάνετε. Αντιθέτως, φορέστε μικρότερη ποσότητα από αυτή που θεωρείτε απαραίτητη. Τα καλύτερα σημεία είναι οι καρποί και πίσω από τα αυτιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έχεις γαλάζια μάτια; Δες τι μπορεί να πάθεις!

Το βράδυ: Είναι η μοναδική στιγμή της ημέρας που μπορείτε να είστε γενναιόδωρες με το άρωμα σας. Οπότε μπορείτε να το απλώσετε παντού. Επιλέξτε μια πιο δυνατή εσάνς, επιτρέπεται. Φροντίστε να το απλώσετε στο ντεκολτέ και τον λαιμό.

Όταν ταξιδεύετε: Ο αέρας στο αεροπλάνο είναι περιορισμένος πράγμα το οποίο σημαίνει ότι δεν πρέπει να φοράτε άρωμα πάνω σας. Το καλύτερο είναι να ψεκάσετε το φουλάρι ή το κασκόλ σας με μικρή ποσότητα του αρώματος σας και είτε να το φοράτε είτε να το μυρίζετε όταν νοιώθετε την ανάγκη.

Στο meeting: Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργήσετε πολύ καλή εντύπωση σε μια επαγγελματική συνάντηση και το άρωμα μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο. Σκοπός είναι η εσάνς να σας “υποστηρίξει” και όχι να “πνίξει” όποιον βρίσκεται στο χώρο. Απλώστε μικρή ποσότητα στους καρπούς σας ώστε ναι μεν να το μυρίζετε εσείς αλλά να μην είναι υπερβολικά αντιληπτό από τους υπόλοιπους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Της... Πόπης στο Power Of Love: Έπεσαν μπουνιές ανάμεσα σε δύο άνδρες! Τους χώρισαν συμπαίκτες τους - Αποχώρησε ο ένας!

Στις διακοπές: Καλό είναι να μην χρησιμοποιείτε πάντα το ίδιο άρωμα. Θα ανακαλύψετε νέες κουλτούρες, νέες κουζίνες γιατί όχι και μια καινούρια εσάνς; Σκεφτείτε την χώρα που θα επισκεφτείτε και επιλέξτε ένα άρωμα που της ταιριάζει. Επίσης ξεχάστε τον μύθο που θέλει να φοράτε κάτι πολύ ελαφρύ όταν έχει ζέστη, το άρωμα έχει την ιδιότητα να προσαρμόζεται στις συνθήκες.

faysbook.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share