Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το scrub που θα σε σώσει εάν έχεις λιπαρή επιδερμίδα!

Με ακτινίδιο!

13 Νοεμβρίου 2018 14:05
Το scrub που θα σε σώσει εάν έχεις λιπαρή επιδερμίδα!

Η λιπαρή επιδερμίδα θέλει ειδική ρουτίνα περιποίησης. Με φόρμουλες που βοηθούν ώστε να βελτιωθεί η όψη. Εκτός όμως από τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε καθημερινά πρέπει να εφαρμόζετε και μάσκες ή scrub που θα απομακρύνουν τις ανεπιθύμητες γυαλάδες και το σμήγμα.

Μέρα που είναι και αφού είστε χαλαρές στο σπίτι μπορείτε να απλώσετε ένα scrub που θα φτιάξετε μόνες αρκεί να έχετε 1 ακτινίδιο, 2 κουταλάκια ζάχαρη και 3-4 σταγόνες ελαιόλαδο. Το ακτινίδιο έχει αντιοξειδωτική δράση χάρη στις βιταμίνες A,C και Ε που περιέχει ενώ παράλληλα χαρίζει μοναδική λάμψη στην επιδερμίδα. Παράλληλα το Α-υδροξύ που επίσης περιέχει λειτουργεί σαν φυσικό αντιφλεγμονώδες. Αυτό σημαίνει ότι βοηθά και στην καταπολέμηση της ακμής. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε από εδώ και στο εξής πρέπει να γίνει το αγαπημένο σας φρούτο και δεν εννοούμε απλά να το τρώτε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Είμαι από την Αλβανία! Είμαι πολύ περήφανη..." -Το νούμερο 1 πρόσωπο της επικαιρότητας έριξε την βόμβα!

Πώς θα φτιάξετε το απολεπιστικό: Κόβετε το ακτινίδιο σε κύβους, το ρίχνετε στο μπλέντερ και το πολτοποιείτε. Στη συνέχεια προσθέτετε το ελαιόλαδο και τη ζάχαρη μέχρι το μείγμα να γίνει λείο. Βάζετε το μείγμα σε ένα μπολ.

Και τώρα η εφαρμογή: Απλώστε το scrub σε πρόσωπο και λαιμό αποφεύγοντας όπως πάντα την περιοχή των ματιών. Αφήστε το να δράσει για 5 περίπου λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε το με χλιαρό νερό.Ταμπονάρετε απαλά με μία βαμβακερή, καθαρή πετσέτα. Η βελτιωμένη όψη και υφή της επιδερμίδα σας είναι κάτι που θα δείτε και θα νιώσετε αμέσως. Η δράση του scrub άλλωστε είναι άμεση. Οι γυαλάδες εξαφανίζονται, το δέρμα σας είναι ενυδατωμένο, με μια έντονη αίσθηση δροσιάς και απαλό ενώ αν το επαναλάβετε σε μικρό χρονικό διάστημα θα δείτε και βελτίωση των σημαδιών ακμής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα Μερομήνια μίλησαν: Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά;


Μην ξεχάσετε αμέσως μετά να απλώσετε την ενυδατική σας κρέμα ή την κρέμα νύχτας αν το κάνετε λίγο πριν κοιμηθείτε.

Μπορείτε να κάνετε το scrub δύο φορές την εβδομάδα. Άλλωστε χρειάζονται μόλις 10 λεπτά για όλη τη διαδικασία και η επιδερμίδα σας το αξίζει.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share